malenka07 14.07.08, 16:22 Chciałabym kupić taki stojący, duży. Solidnie wykonany, a nie supermarketowy (jeden już mieliśmy, wyrzucone pieniądze...). Możecie coś polecić? Zelmer robi, ale wybór mały. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fammpirella Re: Wentylator? 14.07.08, 21:24 mam hipermarketowe 2, holmes i alaska. ten drugi wielki, stojacy na wysokiej nozce, kilkubiegowy, na ostatnim biegu w domu robi sie maly huragan dzialają bez zarzutu, tzn. mieszaja i chlodza przez ruch powietrze tak samo jak zelmer czy rowenta wiec nie widze powodu do krytykowania tych ze sklepow wielkopowierzchniowych i przywiązywania wagi do markowych. w jakim celu? uzywa sie tego glownie w sezonie letnim, wiec zuzywa toto sie raczej malo. chyba ze robi Ci roznice czy bedziesz uzywala a.10 czy b.15 lat rzecz ktora mozna kupic za a. 60 zl b. 200 zl nie zwracalabym raczej uwagi na marke, tylko na obudowe wiatrakow. im drobniejsza istaka, im blizej druciki tych chyba przy dziecku lepiej. moim zdaniem to jest wazniejsze. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: Wentylator? 14.07.08, 22:35 Może kiepsko trafiłam: nasz wentylator cały się "telepie", jest niestabilny, warczy głośno, ta obudowa z siatki przy najwyższych obrotach trzeszczy... Mamy go drugi rok, mam go serdecznie dość; i tym razem chcę wybrać lepszy, tzn lepiej wykonany. Dlatego spytałam o markowy. Może , jeśli poszukam, trafię w hipermarkecie na solidniejszy niż ten, który mam obecnie ( a kosztował 89 zł) za niewiele więcej. Jeśli nie - wolę zapłacić 200 i nie narzekać w przyszłe lato, i wydawać kolejne pieniądze licząc, że trafię na lepszy egzemplarz. Odpowiedz Link Zgłoś