tosieuda 03.11.08, 16:54 Chodzi mi o te zabawki z eppee: www.allegro.pl/item459379823_eppe_boogi_robaczek_bajkowo.html Czy ktoś to juz wypróbował i czy to fajne jest? Zasnanawiam się nad takim cudakiem pod kątem prezentu.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta2202 Re: Czy ktos kupił takiego zwierzaka co rysuje? 03.11.08, 18:18 Ja nie mam, ale moze ktoś wie gdzie można kupić taką plansze z wyciętym kołem i do tego koła zębatki z dziurkami na długopis i samemu mozna narysować takie wzory jak ten zwierzak? Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Czy ktos kupił takiego zwierzaka co rysuje? 03.11.08, 18:22 To jedna z mniej trafionych zabawek, jakie dostały moje dzieci. Cała inwencja dziecka opiera się na wkładaniu pisaków w łapki robaczka, włączeniu i obserwowaniu co wyjdzie. Pozdrawiamy Azyli, Tomek & Piotruś Odpowiedz Link Zgłoś
dexon Re: Czy ktos kupił takiego zwierzaka co rysuje? 03.11.08, 19:17 Dołączam się do negatywnej opinii. mój synek kupił to sobie za własne oszczędności i szybko się rozczarował, a do tego po 2 dniach zabawka się zepsuła. Odpowiedz Link Zgłoś
asiakla Re: Czy ktos kupił takiego zwierzaka co rysuje? 04.11.08, 10:55 Totalne dziadostwo niestety. Zacina się, pisaki trzeba mocno dociskać żeby dobrze rysowały- zupełnie nie warte swojej ceny... Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Czy ktos kupił takiego zwierzaka co rysuje? 04.11.08, 14:46 U nas pisaki wyschły po kilku dniach, inne nie bardzo pasują ogólnie leży i się kurzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka marta2202 05.11.08, 10:19 to o czym piszesz nazywa sie spirograf jest np tutaj www.nygus.pl/go/_info/?user_id=00947&lang=pl www.mojebambino.pl/go/_info/?id=1721 www.dzieckowcentrum.pl/spirogiro-cat-34-id-109.aspx moto.allegro.pl/item457960319_elektryczny_spirograph_easy_draw_od_mb_hasbro.html Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: marta2202 05.11.08, 10:32 spirograf bywał tez w ofercie Tchibo, moze sie jeszce pojawi przed gwiazdka Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: marta2202 06.11.08, 18:43 Bardzo dziekuję! Już tyle czasu tego szukam i nie umiałam znaleźć. Jeszcze raz BARDZO dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
dotisz13 Re: Czy ktos kupił takiego zwierzaka co rysuje? 05.11.08, 11:11 moja córeczka w tamtym roku dostała taką daisy i wg mnie to rzeczywiście zabawka którą raz się włączy i leży .... nie ciekawa ... nie polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
constanta Re: Czy ktos kupił takiego zwierzaka co rysuje? 05.11.08, 14:42 Robaczki cieszą sie bardzo dużą popularnoscią, u nas sie sprzedaja błyskawicznie.Klienci czesto dokupuja pisaczki,moja córcia wyciaga co kilka dni a tak to przewaznie lezy w szufladzie Odpowiedz Link Zgłoś
mamadawida1 Re: Czy ktos kupił takiego zwierzaka co rysuje? 06.11.08, 11:06 Mojemu synkowi przypadł do gustu, ale ja mam inne pytanie do mam, których dzieci mają Boogie, gdzie dokupowałyście flamastry do niego, bo ja nie mogę trafić na właściwe i zabawka leży nieużywana. Odpowiedz Link Zgłoś
constanta Re: Czy ktos kupił takiego zwierzaka co rysuje? 12.11.08, 09:31 kupisz w smyku flamastry zapasowe Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: Czy ktos kupił takiego zwierzaka co rysuje? 09.11.08, 09:56 dziękuję za wszystkie odpowiedzi i sugestie i chyba zrezugnuje z tego zakupu... Odpowiedz Link Zgłoś