ivaz 16.04.09, 09:19 Znalazłam na allegro taką oto chustę i zastanawiam się czy to sie sprawdzi, bo cena jest zadawalająca. www.allegro.pl/item603095618_chusta_od_narodzin_zielona_i_pomaranczow a.html Jak myślicie warto ją kupić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia_79 Re: chusta 16.04.09, 09:33 zdecydowanie nie warto i moge sie zalozyc ze zaraz bys ja sprzedawala. lepiej kup chuste wiazana ew kolkowa (ja bylam zadowolnoa z obu) Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: chusta 16.04.09, 10:59 nie kupuj takiego badziewia ! to nie zadna chusta, tylko worek na ziemniaki ! najlepsza od razu wiazana, starczy od narodzin do 3 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: chusta 16.04.09, 11:31 a wiązana to jaka? Bo się zastanawiam nad uniewrsalnym prezentem dla dziecka i rodziców. I chciałabym coś najbardziej uniewrsalnego w użytkowaniu. I może wiecie, czy pod takie ubrania dla mamy zakłada się chustę i dziecko w chustę? www.nowamatkapolka.pl/go/_category/?idc=id_8&lang=pl Czy te ubrania może już skrojone są jakoś do noszenia dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: chusta 16.04.09, 11:42 raczej pod spodem trzeba muiec chuste/nosidlo. Takich ubran nie testowalam, mam natomiast cos w rodzaju kapy ktora sie przywiazuje na nosidlo (w moim przypadku ergo albo chusta). Ogolnie uwazam ze to bardoz praktyczne bo nie trzeba dziecka cieplo ubierac pod spodem, jak sie wraca do domu albo gdziekolwiek gdzie jest cieplo (sklep?) a dziecko np. spi to nie trzeba go budzic i rozbierac, wystarczy zdjac to co sie ma na wierzchu. Nie patzylam na ceny, nie mieszkam w Polsce i u nas wada takich ubran jest ich wysoka cena. Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: chusta 16.04.09, 11:55 "Ogolnie uwazam ze to bardoz praktyczne bo nie trzeba dziecka cieplo ubierac pod spodem, jak sie wraca do domu albo gdziekolwiek gdzie jest cieplo (sklep?) a dziecko np. spi to nie trzeba go budzic i rozbierac, wystarczy zdjac to co sie ma na wierzchu." No właśnie to mi się wydaje największą zaletą. Dziecku wygodnie, bo nie jest "naubierane", a cena to sprawa dla mnie drugorzędna, bo planuję to na prezent i nawet jeśli cena wysoka, to tym lepiej, bo będę miała gwarancję, że mama będzie się cieszyć, gdyż sama by sobie czegoś takiego nie kupiła .... Chociaż jak teraz spojrzałam na ceny, to cena 190 zł za porządny polar z funkcją "dla mamy i dziecka" nie jest straszna Odpowiedz Link Zgłoś
deleine Re: chusta 16.04.09, 11:59 te ubrania to na chłodne dni - pod spodem chusta ale ceny mają dość absurdalne niestety Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: chusta 16.04.09, 12:31 Napaliłam się na te polarki. Bo dziecko urodzi się tak, że noszenie w polarkach na jesień akurat. Poza tym fajowo wyglądają. Ten z "trójkątny" mi się najbardzije podoba Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow forum chustowe 16.04.09, 12:43 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44603 kopalnia wiedzy o chustach ! Odpowiedz Link Zgłoś
apocalipsaa Re: chusta 18.04.09, 10:39 lgosia1 a ty nie jesteś przypadkiem przedstawicielem tej firmy? Twoje linki do sklepu nowamatkapolka zakrawają mi już na natręctwo. Co widzę twój post to jakieś pytanie a potem zmyślne przejście znowu na temat oferty tego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś