pia_ 13.07.09, 17:11 Od 17 do 19 lipca w Tesco będzie można kupić za 1/2 ceny art papiernicze, szkolne, biurowe, basenu oraz zabawki do piasku. Przyda się dla tych, którzy muszą kupić wyprawki do szkół, przedszkoli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amy77 Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 14.07.09, 11:11 Nie wiesz czy ciastolina zalicza się do tej grupy, np. jako art. szkolny Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 14.07.09, 11:14 Zależy na jakim jest dziale, ta z zabawkowego na pewno nie, a ta z działu papierniczego powinna być tańsza. Ja w każdym razie zamierzam zrobić zakupy wyprawkowe do szkoły, mam tylko nadzieję, że ceny nie zostaną jakoś sztucznie podwyższone akurat w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
zazuc Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 17.07.09, 15:50 Ciastolina nie jest artykułem szkolnym , tylko modelina, plastelina. Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 14.07.09, 19:08 pia, Ty chyba dostajesz newslettera, nie wkleiłabyś linku? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 14.07.09, 20:15 www1.tesco.pl/promocje/gazetki/wyprz-20_31645869/20-podstawowa/szablon.php?hm=wroclaw-bielany Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 14.07.09, 21:24 ciekawe czy na plecaki też... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 15.07.09, 15:48 pia_, czy w tesco dostanę art. papernicze Crayola, Stabilo? I tak pewnie zalezy, w którym Tesco... My sie czasem zaopatrujemy w tesco na Górczewskiej w warszawie i tam, jesli chodzi o art. spozywce, to jest bida z nędzą - mamy wrażenie, że same jakies najtańsze produkty, a tych, ktore normalnie kupujemy - nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 15.07.09, 15:53 U mnie zdecydowanie najlepiej zaopatrzonym Tesco jest to przy Legnickiej, byłam tam dzisiaj i są produkty Crayola, Herlitz, Stabilo. Nie ma plecaków szkolnych, są piórniki. Tak się właśnie zastanawiam, czy nie wprowadzą jakiś ograniczeń, bo 1/2 ceny za produkty Crayoli to napradę gratka. Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: trójmiasto 17.07.09, 08:34 Jestem już po zakupach. Kupiłam piórniki, kredki herlitz, farby,ołówki. Ogólnie na półkach pustki Ceny też takie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
warcm Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 17.07.09, 11:54 W Tesco przy Al. KEN w Warszawie bardzo duży wybór artykułów szkolnych. Kupiłam produkty Crayola i inne dla swojego dwulatka. Rabat przy kasie nalicza się prawidłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 17.07.09, 15:00 Akcja jest zdecydowanie obliczona na wyprzedanie wszystkiego ze starych dostaw, co leży od dawna na półkach. Dlatego brakuje podstawowych rzeczy typu duży blok rysunkowy, czy duży zestaw papierów kolorowych. Kredki świecowe Bambino zostały już tylko te w opakowaniach z księżniczkami, puchatkiem czy spidermanem, więc są automatycznie droższe. Ale i tak się opłacało, bo zamiast prawie 150 zł zapłaciłam połowę, a jakościowo są to produkty najlepsze np pisaki niewysychające Stabilo, markery wykręcane i spieralne Crayola, farby Herlitz, plastelina i kredki ołowkowe i świecowe Bambino itp. Byłam o 9 rano w Magnolii i ludzi nie było, ale też na półkach markowych produktów Crayoli, Herlitz, Stabilo nie było zbyt wiele. Na półce z basenami było może łącznie z 10 opakować różnej maści basenów - same resztki. Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 17.07.09, 17:37 U nas to samo. Ciężko było nawet zwykły blok rysunkowy znaleźć. Same po 2-3zł. Ale też obkupiłam małą w farby Herlitza i Astry, flamastry i kredki dobrych firm. Dużo było produktów marki Tesco, ale z doświadczenia wiem że się nie sprawdzają. Zostały mi do kupienia już tylko same drobiazgi typu zeszyty (młoda nic nie wybrała), papier kolorowy, ołówki i długopis. Wydaje mi się, że się opłacało skorzystać, bo nawet jeśli te same produkty będą w promocji, to raczej cena będzie wyższa od tej po której można kupić teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
zazuc Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 17.07.09, 15:54 a w Szczecinie na Milczańskiej można kupić wszystko: zeszyty, bloki, kredki, pisaki, farby, piórniki, kilka plecaków, itp., właśnie wróciłyśmy z zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
reggaemama Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 17.07.09, 19:56 dzięki za wieści ze Szczecina jutro z rana pojadę na zwiady Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Tesco Warszawa - Górczewska czy Połczyńska? 17.07.09, 19:08 Najblizej mam do tych dwóch i tak sie bije z myslami, do ktorego pojechać. Moze ktos był i wie, w którym bedzie większy wybór, szczególnie chodzi mi o mazaki i kredki Stabilo i Crayola, jakies dobre farby... Czy w ogóle jest sens jutro kolo południa jeszcze jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 17.07.09, 21:32 w katowicach całkiem przyzwoicie. kupiłam pisaki z crayoli. zestaw do robienia bransoletek dla dziewczynek (crayola.z herlitza farbki , farby do malowania rękami, grube kredki stabilo. plastelinę i zestaw do modelowania z plasteliny z herlitza.kredki świecowe z pentela. świecowe bmbino były tylko marki tesco,a tego nie znam. papiery kolore z klejem i bez. nie widziałam niezasychających pisaków stabilo. chrześniakowi komplet zeszytów do szkoły. dla siebie maly z szywacz z zapasem zszywek (4zł firmy Rapid) i komplet zakreślaczy. ogółem w kieszeni zostało mi 107zł zainteresowanie - małe. pewnie jutro będzie większe Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 17.07.09, 21:56 na Chorzowskiej w Bytomiu też miłe dla oka zaopatrzenie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Wrcoław 17.07.09, 22:25 Ja byłam na Bielanach i w Magnolii, chyba więcej kupiłam na Bielanach, były duże bloki nawet kolorowe. Kupiłam 3 pióra, farby łącznie z akwarelami, kredki pentela, pisaki crayola te wysuwane i te do spierania w pralce, zeszyty, kleje plastelinę, długopisy okładki, segregator, oj dużo by wymieniać wydałam ponad 200 zł. Kupiłam też zestaw farb do malowania rękami, w związku z tym mam pytanie ile kosztował wcześniej ktoś pamięta bo teraz był po 44 zł a to chyba za dużo. Coś kojarzę, że kosztował 25zł czy mi się coś pomyliło? a teraz otworzyła córce flamastry Crayola odkręcane i żółty nam nie działa, gumka się blokuje. Co zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: Wrcoław 18.07.09, 08:35 Mam Astra Creativo malujemy paluszkami. A były też farby do malowania rękoma Heriitza? Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Wrcoław 18.07.09, 08:52 To sa te z Herlitza. Kosztują w Tesco ok. 22zł (po obniżce ok. 11zł). Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: Wrcoław 18.07.09, 08:56 chyba je przeoczyłam albo ich nie było. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba1234 Re: Wrcoław 18.07.09, 11:09 Mi się nie chaiało jechać do Magnolii, pojechałam do Marino, masakra przy płaceniu i tak. Ale kupiłam naprawdę wszystko dla 2 dziewczyn, przyborniki na biurka, piórnik Herlitz, pióro Stabilo dla pierwszoklasistki, farby, kredki (chyba 4 paczki, w tym jumbo), farby, farby fluorescencyjne, pędzle, teczki, zeszyty (dla starszej w twardych okł. z Witch, HSM itp.), bloki świetne, super duży Herlitz'a i jeszcze milion innych drobiazgów. Rabat 205 zł. Masakra, ile wydaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Pisaki wykręcane Crayola 18.07.09, 14:20 U nas nie dość, że dwie gumki się blokują, to jeszcze dwa kolory są wypisane. Zadzwoniłam do działy obsługi i powiedzieli mi, że mam przyjechać i złożyć reklamację. Swoja drogą, to patent jest do d...., jak te pisaki mają nie wysychać, kiedy mają na górze otwór? Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: Pisaki wykręcane Crayola 18.07.09, 22:42 wydaje mi się, że jak te flamastry prawidłowo się zamkną, to nie wysychają bo mają zamknięcie z gumki dobrze widać to na żółtym kolorze a swoją drogą mój żółty się naprawił nie wiem na jak długo. Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Kraków Kapelanka 17.07.09, 22:23 Własnie wróciłam. Jest wszystko, obsługa porządkuje towar na półkach, zainteresowanie bardzo małe. Kupiłam m.in. pisaki Crayola spieralne, pastele Pentel, kredki ołówkowe jumbo, zakreślacze, długopisy, bloki rysunkowe, wycinarki-dziurkacze, karteczki- przypominajki,... Jest zatrzęsienie zeszytów i przyborów szkolnych. Odpowiedz Link Zgłoś
formelka1 Warszawa 17.07.09, 22:43 na KEN dobry wybór, obkupiłam full 2 synów, dostałam rabat 78zł, myślę,ze to fajna oferta pzdr, justysia i jej męska drużyna Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Warszawa Połczyńska 18.07.09, 14:45 Byłam dzisiaj ok. południa. Wybór moze nie jest oszałamiający, ale troche rzeczy kupiłam. Są farby i plastelina Astra (nie znam tej firmy, ale mam nadzieje, że będą OK), troche Crayoli (wiecej takich zestawów artystycznych niż typowych rzeczy do szkoły - ja wzięłam tylko wykręcane kredki ołówkowe), troche Stabilo (ale akurat tych mazaków niewysychających, ktore chcialam kupić, nie było). Były oczywiście różne bloki techniczne, rysunkowe i z kolorowym papierem, piórniki (z markowych widziałam Herlitz), oczywiście zeszyty, fajne temperówki, gumki do scierania w ogromnym wyborze, nozyczki, ołówki. Z rzeczy spoza listy zakupowej do szkoły skusiłam sie na pastele olejne f-my Pentel i jakies takie żelowe mazaki lekko błyszczące (takie tłuste wykręcane kredki) chyba Stabilo. W sumie większośc potrzebnych rzeczy kupiłam, zaplaciłam ok. 60 zł mniej. Acha, ludzi nie bylo duzo, przez pierwsze 20 minut tylko my kręcilismy się przy półkach z akc. szkolnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Kraków 18.07.09, 17:00 Tutaj spoko pusto , bez wiekszego zainteresowania .. Kupiłam dla mojej 2 latki : blok duży za 1,49 ... Farbki do malowania palcami Herlitz za niecałe 12 zł ... Pisaki zakrecone Crayola za 8,49 ... Kredki bambino disneya za 3.48 zł Oprucz tego delfina ? dmuchanego za 9,9 zł I 2 osobowy materac nad wode za 25 zł ... Odpowiedz Link Zgłoś
hobla Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 18.07.09, 23:06 Kupowałam tylko dwie rzeczy z artykułów szkolnych, więc dokładnie policzyłam ile rabatu, okazało się, że owszem na szkolne, ale papiernicze, do pisania, rysowania, itd.,rabat nie dotyczy plecaków, tornistrów, worków do szkoły - dowiedziałam się w punkcie obsługi klienta (Magnolia W-aw) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 19.07.09, 08:21 Hej! Ja wczoraj również robiłam zakupy-w Szczecinie. Kupiłam bloki z kolorowymi kartkami, gumki do ścierania, wycinanki, kredki Bic, jak również worek na kapcie Herlitza. Na niego również otrzymałam rabat. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 19.07.09, 10:05 Ja bym reklamowała, rabat ma dotyczyć art szkolnych oraz papierniczych i biurowych. Nie dotyczy tylko papieru ksero. Tym bardziej, że w innych miastach piórniki i worki też są objęte rabatem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba1234 Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 19.07.09, 10:31 Zgadza się, na piórnik był rabat (Wrocław). Odpowiedz Link Zgłoś
nikaes Re: Tesco: 1/2 ceny na art. papiernicze, baseny . 19.07.09, 11:50 Nie wiem jak plecaki i piórniki, ale za worek na kapcie miałam naliczony rabat - kupowałam własnie w Magnolii Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ A widział ktoś kredki żelowe z brokatem Herlitz? 19.07.09, 10:47 www.katalog.herlitz.pl/kat_popup_foto.php?file=1176978711photo Cały czas kupowałam je Tesco w Magnolii, ale od wielu miesięcy ich nie ma, w innych sklepach wogóle ich nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: A widział ktoś kredki żelowe z brokatem Herli 19.07.09, 13:19 wydaje mi się, że w k-cach były. jedziemy do kina, to mogę wstąpić do tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: A widział ktoś kredki żelowe z brokatem Herli 19.07.09, 15:04 Na 100% były w Warszawie na Połczyńskiej - nawet je kupiłam swoim córkom. Odpowiedz Link Zgłoś
gorgolka Re: A widział ktoś kredki żelowe z brokatem Herli 19.07.09, 16:34 kupiłam dziś te kredki w Tesco Lublin poza tym farby do malowania rękami, farbki witrżowe, papier kolorowy herlitza (duży, twardsze kartki, po2 każdego koloru) zestaw piórnikowy z księżniczkami - naprawdę za grosze zapłaciłam 48 zł amiast 96 Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: A widział ktoś kredki żelowe z brokatem Herli 19.07.09, 23:06 Nie wiecie czy to jest akcja powtarzająca się co roku? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: A widział ktoś kredki żelowe z brokatem Herli 20.07.09, 09:19 Była po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś