aasiunia 14.10.05, 09:16 Jestem na urlopie wychowawczym. Wiecie może, jak liczą się lata pracy do emerytury? Słyszałam, że połowa z tego ale nie jestem do końca pewna. Może któraś z was dowiadywała się, jak to z tym jest. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Urlop wychowawczy a lata pracy 14.10.05, 10:22 ja słyszałam, że w okolicach 0,7 roku, ale pewności 100% nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Urlop wychowawczy a lata pracy 14.10.05, 10:41 Sprawdziłam w naszych kadrach, wlicza się cały okres urlopu wychowawczego jako okres nieskładkowy, nie więcej jednak niż 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś
redudek Re: Urlop wychowawczy a lata pracy 14.10.05, 10:25 Ja wiem że urlop wychowawczy wlicza się do lat pracy,ale jest to okres tzw.nieskładkowy.Urlop wych. wlicza się na dwoje dzieci,a gdy rodzisz trzecie dziecko to już się nie liczy do lat pracy.Także do lat pracy wliczysz nie wiecej jak 6 lat wych,chyba że masz dziecko specjalnej troski to jest trochę inaczej.(wiem z własnego doświadczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiunia Re: Urlop wychowawczy a lata pracy 14.10.05, 11:36 Wielkie dzięki Mamusie Odpowiedz Link Zgłoś