martir Re: Czy ktoś z Was wie? 20.03.06, 14:32 Sorki za szybko dałam enter. Mam pytanko: czy papiery na świadczenie rehabilitacyjne powinnam wysłać do ZUS, gdzie rozlicza sie firma, czy do swojego ZUS? dzieki serdeczne, pozdrawiam gorąco wszystkie mamusie i bobaski Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Czy ktoś z Was wie? 20.03.06, 15:17 ja wysyłałam do swojego, oni przesyłali dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
martir Re: Do nchyb 20.03.06, 16:30 Dzieki serdeczne A powiedz mi jeszcze, czy wystarcza te trzy druki (mój wniosek, wywiad zawodowy i opinia od lekarza), czy może powinnam jeszcze coś dołączyć? Tak dla bezpieczeństwa żeby zaraz nie uzupełniać jaiś dokumentów i nie przedłużać sprawy. Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olazn Re: Do nchyb 20.03.06, 19:32 Ja dałam jeszcze kopię książeczki ciążowej i dokumentacji lekarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
martir Re: Do olazn 22.03.06, 09:02 Dzieki serdeczne za podpowiedź. Dołączę tez ksero swojej karty ciązy. Na dokumentację lekarską nie mam co liczyć, bo juz pytałam sie swojego lekarza i on nie bardzo jest chętny dawać swoje zapiski do ZUS, mówi, że nie trzeba. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś