zosia.w1 31.08.06, 19:28 W tym miesiącu pierwszy raz mam odebrać pieniądze od ZUS-u. Wiecie może kiedy je wypłacają za niezdolność do pracy?? Z góry dziękuję za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia.w1 Re: Kiedy płaci ZUS??? 31.08.06, 22:24 odpowiedźcie cokolwiek, czy żadna z Was nie otrzymuje pieniędzy z ZUS-u za zwolnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
kjujczaczek Re: Kiedy płaci ZUS??? 31.08.06, 22:27 Zus musi ci wypłacić świadczenie do 30 dni od skompletowania dokumentacji. W żeczywistości jest różnie ja raz mam wypłacane w dniu kończenia się danego L4, ostatnio jednak za okres lipiec miałam wypłacone dopiero 16 sierpnia, Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.w1 Re: Kiedy płaci ZUS??? 01.09.06, 09:33 Dzięki, chciałam zaplanować wydatki, maleństwo przyjdze na świat już prawie za chwilę, a widzę, że jednak na zus liczyć nie można. dzięki, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
superktosia Re: Kiedy płaci ZUS??? 01.09.06, 09:54 no mi tez wyplacaja w dniu zakonczenia sie kolejnego zwolnienia... Odpowiedz Link Zgłoś