Dodaj do ulubionych

karty kredytowe...

12.10.06, 19:08
macie karty kredytowe ? czy z waszego doswiadczenia karta okazla sie dla was
korzystna czy macie tylko na glowie teraminy splaty itp.?
Obserwuj wątek
    • oxygen100 Re: karty kredytowe... 12.10.06, 19:10
      ja mam tylko karty czardzowe. Kredytowej nie chce. Sami sciagaja sobie z konta
      wiec mi termin splaty raczej mi wisismile) czesto korzystam z karty i bardzo sobie
      chwale
    • kruszynka301 Re: karty kredytowe... 12.10.06, 19:28
      mam od kilku lat karte kredytowa.
      Zawsze spłacam w terminie, bank ciąglre mi podwyższa limitwink.

Karta bardzo się przydaje w niespodziewanych sytuacjach, jestem spokojniejsza, kiedy np wyjeżdżam za granicę, bo wiem, że poradzę sobie w każdej okoliczności - np w tym roku pod koniec pobytu, kiedy wiadomo, że pieniądze się kończą, córeczka się rozchorowała, rachunek na 60 EUROwink.

karta naprawdę bardzo ułatwia życie, o ile oczywiście potrafi się oprzeć pokusie i nie wykupi od razu calego sklepuwink)).

Termin spłaty mam zawsze na początku miesiąca, nie mam problemu z zapamiętaniem.
    • 76kitka Re: karty kredytowe... 12.10.06, 19:30
      Mam, używam, spłacam całość w terminie, więc nie naliczają odsetek. W niektórych miejscach płaskiej karty nie przyjmują, a ja nie noszę pieniędzy przy sobie, jakies tam symboliczne kwoty mam w portmonetce.
      • aluc Re: karty kredytowe... 12.10.06, 19:35
        mam podobnie
        trzeba pilnować, ale nie w większym stopniu niż tego, żeby na koncie było
        wystarczająco dużo kasy do spłacenia charge
        poza tym mam je w różnych systemach rozliczeniowych
        • syla113 Re: karty kredytowe... 12.10.06, 20:01
          to chyba podpisze umowe , bo mi przyslali smile) dzieki dziewczyny
          • zuzanna56 Re: karty kredytowe... 12.10.06, 20:08
            Kilka razy dzwonili z banku że mają dla mnie przygotowaną taką kartę. Nie
            zgłosiłam się bo nie jest mi do szczęścia potrzebna.
            • koralik12 Re: karty kredytowe... 12.10.06, 20:46
              Do mnie i męża przynajmniej raz w miesiącu dzwonią z banku i proponują kolejne
              karty. Zawsze urywamy rozmowę że nie jesteśmy zaineresowani i jak będziemy
              chcieli to się sami zgłosimy. Nachalnie wciskają i jeszcze te ich teksty że
              jesteśmy jednymi z ich najlepszych klientów. Jasne wink
    • linasilk Re: karty kredytowe... 10.07.24, 13:12
      To prevent you from having similar questions in the future, open yourself an online card for payments WestStein. It's fast, safe and convenient for everyone. I've been using their services for a long time and so far I'm happy with everything. You can easily withdraw any funds to this card, including credit funds, so this card can be used by everyone and for different purposes.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka