17.04.13, 09:02
Umieram dziewczyny , pęka mi głowa i zygać mi się chcę. Ale nie poddam się , ścisła od 16 - 30.04 przynajmniej 2 tygodnie pożniej majówka i wracam do diety. Nie mogę się poddać , nie chcę chodzić i wyglądać jak słonica , na dworze coraz cieplej ... Teraz kawa , za pół godziny kartonik czekoladowy.. muszę przetrwać.
Obserwuj wątek
    • monika1248 Re: dzień 2 17.04.13, 11:42
      Cześć Kasiu ,najgorsze są te pierwsze dni-wiesz o tym,tak sobie cały czas tłumacz od 5 dnia pójdzie jak z płatka.Mnie bardzo pomagało zajęcie się "czymś"dla mnie przy ścisłej nic nie robienie było zgubne,bo cały czas krążyłam wkoło lodówki:) Jestem z tobą dasz radę.Ja zaczęłam ten tydzień lekką dietką ,wczoraj i dziś już jestem po godzinnych ćwiczonkach.Pa.:):);)
      • dietacambridge2013 Re: dzień 2 17.04.13, 13:51
        Ja nie mam siły nawet pierdnąć :D hehe , trzymam się i nie poddam - OBIECUJĘ.
        • okruszek100 Re: dzień 2 18.04.13, 10:49
          dziewczyny, jak u Was? są jakieś efekty? Dolaczam do Was, kto mnie tak zrozumie jak Wy:)
          Przede mną najgorsze, bo początek, ale się zawzięłam.Mam nadzieję, ze i Wy nie odpuścilyście , odezwijcie sie prosżę jak Wam idzie
    • kuleczka121 Re: dzień 2 18.04.13, 22:18
      Kasiu jak tam ścisła? żyjesz jeszcze? U mnie nic się nie dzieje jakoś waga się zatrzymała i nie chce spadać mam nadzieje że to chwilowe.
      • dietacambridge2013 Re: dzień 2 18.04.13, 22:28
        Kuleczka kochanie żyję , żyje. Dzisiaj mija 3 dzień a ja siedzę patrzę na tv i marzę i lodach kokosowych hehe albo chociaż o kromce chleba z szynka hehe.
        • kuleczka121 Re: dzień 2 19.04.13, 10:06
          No właśnie apropo lodów. Jestem ich maniaczką i nie wiem jak przez lato przejść bez nich. Chyba kupie sobie foremki i będę robić np. z cocacoli zero. Tylko że to w domu, a wśród ludzi co robić? Ech ciężkie jest życie odchudzających się. Kasiu trzymaj się nie puszczaj pamiętaj że nagrodą będzie super figura.
          • dietacambridge2013 Re: dzień 2 19.04.13, 10:49
            Kuleczko ja też uwielbiam Lody :) ale nie odpuszczę sobie latem hehe mrrrr PRINCESSA KOKOSOWA - poszukuje tych lodów od dawna i zastanawiam sie czy nestle nie wycofało albo produkuja tylko na lato bo nigdzie ich nie ma..... kurde zamiast lodów , wstrętny baton orzechowy i kawa bleeeeee
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka