Dodaj do ulubionych

Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa

• Gość: Monika27 Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 27.02.03, 23:57
      Proszę o więcej informacji na priva
    • Gość: Kasiakuu Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 28.02.03, 10:56
      ja tez poprpsze o informacje na priva
      • Gość: gosik80 Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 28.02.03, 18:17
        poprosze o info na priv. pozdrawiam :)
        • Gość: Jola Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 28.02.03, 21:36
          ja też poproszę - jokam@gazeta.pl
    • Gość: anikbar Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 01.03.03, 13:44
      Ja tez jestem chetna prosze o odpowiedz
    • Gość: Magdallena Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 02.03.03, 00:08
      Witaj!Jestem również zainteresowana,jeśli oferta jest aktualna proszę o odpowiedż.Pozdrawiam.
    • Gość: iwo1 Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 02.03.03, 15:23
      Gusiaczku ja bardzo bym chciała :)Proszę o szczegółyPozdrawiamIWo
    • Gość: Kasia_M Re: od admina IP: *.* 02.03.03, 17:28
      Gusiak - zgodnie z Twoją obietnicą czekam na formalne wyjaśnienie propozycji jaką składasz dziewczynom na forum.... chętnych masz jak widać bardzo dużo a od ciebie nawet słowa wyjasnienia... proszę napisz coś wedle obietnicyKasia_M adminka forum
      • Gość: Yoanka Re: do admina IP: *.* 02.03.03, 19:14
        Kasiu poczytaj sobie tu:http://forum.edziecko.pl/view.php?site=edziecko&bn=edziecko_prawo&key=1045753435Joanka :hello:
    • Gość: mostrowska Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 05.03.03, 11:48
      Prosze o informacje.Monika
    • Gość: Kryst Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 06.03.03, 18:47
      WitamTeż jestem zainteresowana Twoją propozycją jeżeli jest jeszcze aktualna.Ania
      • Gość: Lilu_G Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 11.03.03, 15:51
        Witam... jeśli jest to jeszcze aktualne również prosiłabym o konkretniejsze informacje ;-)
    • Gość: monikm Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 12.03.03, 01:27
      Proszę napisz na priva na czym to polega.Jestem bardzo zainteresowana.Czekam
    • Gość: ika72 Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 14.03.03, 15:42
      Jestem zainteresowana. Siedzę w domu z maluchem to może coś będę mogla jeszcze dodatkowego zrobić. Pozdrawiam i czekam na jakiś znak. Monika
    • Gość: mostrowska Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 14.03.03, 15:49
      Czy komus Gusiak wogóle odpowiedział?Monika
      • Gość: olka4321 Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 14.03.03, 17:38
        no wlasnie tez mi sie nasuwało pytanie....................................
      • Gość: annba1 Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 14.03.03, 21:33
        Spokojnie dziewczynki; Gusiak odpowiada.POZdrawiamAnia
        • Gość: Misia_ Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 18.03.03, 13:33
          No jeśli jest to NADAL aktualna sprawa to poproszę o jakieś info :D
    • Gość: JoannaKw Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 19.03.03, 15:14
      Tk poprosze o wiecej informacji na priv, Joannna
    • Gość: kasia1974 Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 20.03.03, 21:41
      Ja też poproszę o informacje. Kasia
    • Gość: gdynianka Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 22.03.03, 20:14
      Ja też jestem zainteresowana i proszę więcej wiadomości na:amcia1@gazeta.plDziękuję!Amelia
    • Gość: mawu Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 23.03.03, 19:57
      Chętnie podejmę współpracę,proszę tylo o więcej szczegółów na magdzia1975@o2.pl
    • Gość: Gusiak Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa IP: *.* 26.03.03, 10:53
      Bardzo dziękuję za wszystkie maile. Starałam się na wszystkie odpowiedzieć. Mam nadzieję, że uda mi się nawiązać współpracę z wieloma z Was. Cieszę się, że tak wiele osób dało znać, niestety nie ze wszystkimy będę mogła współpracować, ale mam nadzieje, że nawiązany kontakt się nie urwie.Jednocześnie chciałabym prosić o zamknięcie wątku (jeśli jest to możliwe)w związku z rychłym rozpoczęciem badań, a co za tym idzie z zakończeniem poszukiwań współpracowników.Bardzo dziękuje edziecku za możliwość nawiązania kontaktu z osobami z całej PolskiPozdrawiam wszyściutkie emamyBuziakiGusiak
      • Gość: Basia_mama_Patryka Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupełnie dodatkowa-zgodnie z prośbą zamykam wątek IP: *.* 27.03.03, 21:30
        ...jak w temacie.:hello:
    • libra999 Re: Czy ktoś chciałby współpracować - praca zupeł 05.04.03, 21:35
      Ja też jestem zainteresowana. Proszę o informacje na priv (libra99@wp.pl)
      Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka