dziewczynka_malinka 05.01.07, 23:46 dziewczyny, jakie trzeba miec dochody zeby wziac kredyt mieszkaniowy? taki na ok 80 000- 90 000. wiem ze to zalezy od banku i zarobkow, brala ktoras z was kredyt? ile trzeba miec wkladu wlasnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: kredyt mieszkaniowy 05.01.07, 23:50 nie trzeba mieć w ogóle wkładu własnego. a z kredytem jak z ciążą. co kobita, to inne dolegliwości. nie wiem jakiej odpowiedzi oczekiwałaś..... Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: kredyt mieszkaniowy 05.01.07, 23:50 wejdzi na strone jakiegos banku, chocby pekao SA i tam sa kalkulatory, ktore wyliczaja zdolnosc kredytowa oraz przyblizone raty kredytow w roznych konfiguracjach walutowo - czasowych, np: www.pekao.com.pl/kalkulator.xml?/lang=PL/101155-116165-88745 Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: kredyt mieszkaniowy 06.01.07, 10:34 polecam doradce kredytowego, np expander, of. kazdy bank ma inne preferencje. bardzo ciezko na takie pytanie odpowiedziec. przyznanie kredytu zalezy od wielu czynnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: kredyt mieszkaniowy 06.01.07, 12:17 www.millenet.pl/millekredytdom/kredytymieszkaniowe/ Myśmy właśnie w grudniu wzięli w tym banku, bo miał praktycznie najlepszą ofertę. Na podanej stronie jest kalkulator kredytowy, który obliczy Ci czy przy podanych dochodach dostaniesz kredyt na tą sumę. Odpowiedz Link Zgłoś
just-do-it Re: kredyt mieszkaniowy 06.01.07, 19:09 sama niedawno brałam kredyt mieszkaniowy ale przy pomocy doradcy finansowego to namiar na Niego p.Robert 502722968 osoba bardzo sympatyczna,dyspozycyjne, pomocna przede wszystkim kompetentna i tłumaczy jak laikowi polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś