iskierka40 10.09.07, 17:46 mam pytanie:zaniosłam wozek do reklamacji poraz trzeci,trzeci raz to samo,czy mogę juz domagac sie zwrotu pieniedzy lub zamiany na inny wozek Jak powidziałam dzis to Pani w sklepie popukała sie w głowe Poradzcie co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiao5 Re: reklamacja-wazne 10.09.07, 18:50 Popukac to sie ta sprzedawczyni powinna , bo według przepisow konsumenckich za trzecim razem przysługuje ci zwrot pieniedzy co radze , bo badziewie widocznie ci sprzedali albo zamiana na drugi wozek co nie radze bo widocznie te wozki mają wade konstrukcyjną Jak sie chcesz dokładnie dowiedziec to moj telefon 607-550-334 Basia Ochniak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: reklamacja-wazne 10.09.07, 19:45 dziekuje Ci bardzo wrazie czegoś zadzwonie Odpowiedz Link Zgłoś
gooochab Re: reklamacja-wazne 19.09.07, 09:14 Możesz zrobić jeszcze jedno- złożyć wniosek do sklepu o zwrot lub wymiane towaru z tytułu NIEZGODNOśCI TOWARU Z UMOWą KUPNA-SPRZEDAżY. Nie reklamacji właśnie, bo reklamację mogą sami decydować jak załatwić, a jeśli Twoim zdaniem towar nie jest zgodny z tym co chciałąś i za co zapłaciłaś to inna sprawa i muszą oddać kasę. Odpowiedz Link Zgłoś