blesia 05.08.03, 11:26 no wlasnie potrzebna mi porada..bede wdzieczna za odpowiedz Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blesia Re: znacie prawnika od ZUS-owych spraw? pomocy! 10.08.03, 14:46 mam sprawe i potrzebuje kogos odplatnie!!! moze slyszalyscie o kims takim???????????????? monika Odpowiedz Link Zgłoś
paulinapaulinapaulina Re: znacie prawnika od ZUS-owych spraw? pomocy! 12.08.03, 16:54 blesia napisała: > mam sprawe i potrzebuje kogos odplatnie!!! moze slyszalyscie o kims > takim???????????????? monika Jeżeli potrzebujesz odpłatnej porady, to chyba nie tutaj pukasz. Powinnaś popytać w prywatnych kancelariach adwokackich albo radcowskich. Na forum udziela się raczej porad bezpłatnie. ) A może spróbujesz zadać konkretne pytanie właśnie tutaj? Niewykluczone, że znajdzie się ktoś, kto miał podobny problem i podzieli się z Tobą informacjami. Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: znacie prawnika od ZUS-owych spraw? pomocy! 13.08.03, 08:46 he he moze byc bezplatna bo z kasa krucho...a tak naprawde to juz sama nie wiem co robic..ok. zadam konkretne dzieki Odpowiedz Link Zgłoś