mamuska5.pl 14.09.08, 13:21 dziewczyny co musi być zawarte w podaniu o urlop wychowawczy? czy jest może gdzieś jakiś wzór bo nie chce mi się wymyślać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniolka05 Re: urlop wychowawczy 14.09.08, 14:10 Witam! Ja dostałam odpowiedni druk w pracy. Mam w nim zawarte okres od kiedy do kiedy bedę korzystac z urlopu,imię,nazwisko i datę urodzenia dziecka ;p oraz adnotacje że drugi rodzić w tym czasie nie bedzie przebywał na urlopie wych. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ola_wrobel Re: urlop wychowawczy 14.09.08, 16:29 Uprzemie prosze o udzielenie urlopu wychowawczego od ... do... Jednoczesnie informują iz mój maż/czy ojciec dziecka nie bedzie w tym czasie korzystal z urlopu wychowawczego. Wazne: jesli wybierasz okres dłuzszy z zapasem to musisz wiedziec ze musisz pinformowac o powrocie do pracy pracodawce min 1 mies przed. urlop wychowawczy mozna wykorzystywac w ratach ale nie wiecej niz 3 razy z przerwami. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka_ba Re: urlop wychowawczy 14.09.08, 21:41 Google wszystko Ci powie. Tu masz kilka przydatnych wzorów wniosków: www.druki.gofin.pl/index.php?action=wzory&id=49 Do wydrukowania albo przepisania. Odpowiedz Link Zgłoś
kam.xt Re: urlop wychowawczy 14.09.08, 21:41 właśnie dzisiaj pisałam tu jest wzór www.prawopracy.fr.pl/robot/dodaj_pliki/wzory_pism/Wniosek%20o%20urlop%20wychowawczy.doc Odpowiedz Link Zgłoś