rudakoza 07.10.08, 12:04 Jakie sa wymogi wykształcenia? czy moze by cpo pedagogice ogólnej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inia33 Re: Nauczyciel zintegrowany... 07.10.08, 12:11 raczej nie... myślę, że po wczesnoszkolnej (chyba tak się to nazywa, ja pracuję w gimnazjum i nie do końca się orientuję, jak jest w nauczaniu początkowym...) Odpowiedz Link Zgłoś
rudakoza Re: Nauczyciel zintegrowany... 07.10.08, 12:15 znalazlam ogloszenie w pup w necie i wymogi- pedagogiczne ogólne moze byc licencjat. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Nauczyciel zintegrowany... 07.10.08, 12:36 Może. Ważne są kwalifikacje, nie tylko studia. Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: Nauczyciel zintegrowany... 07.10.08, 20:51 Pedagogika ogólna to trochę mało. Tam nie uczą jak pracować z maluchami. Tego uczy pedagogika wczesnoszkolna czy jak to tam teraz zwą (jak ja kończyłam to była jeszcze wczesnoszkolna). Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Nauczyciel zintegrowany... 07.10.08, 21:03 No nieźle, moze jeszcze po resocjalizacji? od przyszłego roku ma wejśc zakaz zbliżeń, więc raczej nie będziesz mogła uczyc bez ukończenia pedagogiki wczesnoszkolnej. Chyba, że przyjmą Cię z tym co masz i każą uzupełnić wykształcenie. Odpowiedz Link Zgłoś