sueellen 24.09.09, 20:28 www.youtube.com/watch?v=pMpMoeIgwoQ Jezzzuuuuu, mnie też sie tak będzie wychodził? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lampamponi Re: Obcy 24.09.09, 20:34 Fajnie co? Sper uczucie, poczekaj a sama zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Obcy 24.09.09, 20:36 Nie no ja czuję kopnięcia już bardzo wyraźnie, ale aż tak? Odpowiedz Link Zgłoś
milkazorzechami Re: Obcy 24.09.09, 20:50 Ja się nie mmogę doczekac jak tak będzie kopacnarazie nic nie czuje niestety. na fora Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Obcy 24.09.09, 20:54 Poczujesz za 2 tygodnie. A potem będzie urządzał rozgrywki piłkarskie do 2 w nocy i nie będziesz mogła spać. Ja tak mam Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka09 Re: Obcy 24.09.09, 20:57 najcudowniejsze uczuciejeszcze za nim zatęsknisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszton_kasia Re: Obcy 24.09.09, 21:07 super filmik, jakbym widziała mojego bobasa w brzuchu dzisiaj. identycznie! 4 x przez ponad 1/2h miałam małe bombardowanie w brzuchu - wszystko mnie już boli. Odpowiedz Link Zgłoś
e-kropka Re: Obcy 24.09.09, 22:06 A ja tego nie rozumiem, bo moje oba małe były i są z tych nieruchliwych (36tc). Muszę skupiać się na liczeniu ruchów kilka razy dziennie, bo normalnie to praktycznie nie czuję dziecka w środku. Tak jakby sobie prawie cały czas spało i od czasu do czasu przeciągnęło się, albo połaskotało łapkami. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_madzia Re: Obcy 24.09.09, 22:18 Mój syn był bardzo spokojny w brzuchu, tak fajnie leniwie sie przeciągał, i taki pozostał do dziś, a ma 6 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia86 Re: Obcy 24.09.09, 23:48 hehe super uczucie uwierz mi, fajnie poglaskac bobasa po stopce jak jeszcze siedzi w brzuchu ja swoja tez nagralam, moze jej kiedys pokaze jak juz bedzie dorosla... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasprezynka Re: Obcy 24.09.09, 23:55 U mnie brzuch też się rusza, widać, jak się nóżka przesuwa, jak brzuch podskakuje, choć może nie tak widowiskowo, jak na tym filmie Odpowiedz Link Zgłoś
walasia1 Re: Obcy 25.09.09, 00:30 Moja też czasem tak się porusza. Super uczucie. Normalnie czuje jak łapką macha w brzuchu i widać to na brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
edziakrys Re: Obcy 25.09.09, 08:01 Moj mały też z takich ruchliwych, czasem aż do bólu jak pastwi się nad moim pęcherzem Odpowiedz Link Zgłoś
freyyka Re: Obcy 25.09.09, 08:28 będzie poczekaj na samą końcówkę ja jestem w 37 tyg. i wczoraj pierwszy raz zobaczyłam to u siebie - jakby chciała wyleźć brzuchem masakra ) Odpowiedz Link Zgłoś
chi-li Re: Obcy 25.09.09, 13:14 Ja też tak mam. Momentami boli, tak naciąga skórę. Dziecko jest małe, może sobie pozwolić nawet na prostowanie nóg - tak trzyma kilka sekund. W pierwszej ciąży byłam tym zafascynowana, teraz mnie to czasem nawet drażni - ech, wyrodna matka... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.7 Re: Obcy 25.09.09, 13:18 normalne.. u mnie tez sie podobnie rusza, ale nie wiem czy az tak mocno bo nie udalo mi sie przyobserwoac..ale czasem widze przez bluzke przesuwające się pagórki.. Odpowiedz Link Zgłoś