wlasciwastronamocy 11.12.09, 08:59 Dziewczyny,czy test ciążowy,zwykły ogólnie dostępny w aptece,może wykryć ciążę 11 dni po stosunku a 4 dni przed okresem?Napiszcie proszę bo zrobiłam już 4 i nic a coś mi mówi jesteś w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewio Re: Kiedy test ciazowy? 11.12.09, 09:04 Ja robiłam właśnie 4 dni przed terminem @ i wyszła druga blada kreseczka. Myślę , że powtórz po 48 h albo zaczekaj do dnia spodziewanej @. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellleonore Re: Kiedy test ciazowy? 11.12.09, 09:12 Najlepiej zrobić zaraz po terminie spodziewanej @ jeśli nie wyjdzie a @ dalej nie ma za tydzień zapisac się do gin albo powtórzyć test i za 2 tyg do gin bo w tedy już coś powinno widać na usg pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_29 Re: Kiedy test ciazowy? 11.12.09, 09:27 Zwykly moze nie. Ale sa extra testy, ktore mozna robic przed terminem. Sa wrazliwe na mniejsze stezenie HCG. Ja zrobilam zwykly dzien po terminie. Zwykly test z drogerii. I sie nie mylil. Odpowiedz Link Zgłoś
easy_martolina84 Re: Kiedy test ciazowy? 11.12.09, 11:26 A nie lepiej zrobic po prostu w dzien spodziewanej miesiączki? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Wklejone przez moderatora 12.12.09, 21:12 Re: Dziewczyny pomóżcie!Test ciążowy. viewiorka 11.12.09, 09:34 Odpowiedz Wyluzuj i zrób test w dniu spodziewanej @. Poza tym owulacja mogła się przesunąć i jesteś np nie 11 a 7 dni po zapłodnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś