cameltravel 24.06.10, 18:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pola.cocci Re: kilka pytań ... wakacje 24.06.10, 18:46 A to pierwszy raz na wakacje jedziesz? Co ma do tego ciaza? Czy naprawde tak trudno pomyslec co przydaje ci sie na codzien i czego bedziesz potrzebowac na wakacjach? No nie wiem, moze jakies ciuchy, szczoteczke do zebow... Odpowiedz Link Zgłoś
ark-am Re: kilka pytań ... wakacje 25.06.10, 09:55 aparat fotograficzny aparat na zeby aparat do mierzenia cisnienia Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel [...] 25.06.10, 10:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ula-lo Re: kilka pytań ... wakacje 25.06.10, 10:39 Kartę EKUZ - o ile dobrze pamiętam skrót(międzynarodowe ubezp. zdrowotne). I zaświadczenie o tygodniu ciąży, o ile linie lotnicze wymagają. Odpowiedz Link Zgłoś
ula-lo Re: kilka pytań ... wakacje 25.06.10, 10:40 Hmmmm, Pani Camel, czyżby badania rynku pod ofertę dla ciężarnych? Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz hmm 25.06.10, 10:50 Masz w nicku słowo travel a spakować się nie umiesz Ja z rzeczy 'odmiennych' biorę mój Duphaston. Podczas ostatniej ciąży zabrałam 'węża' do spania bo miałam już duży brzuch. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja25.live Re: kilka pytań ... wakacje 25.06.10, 10:51 Ja niestety Ci nie pomogę nigdy nie wylatywałam na wakacje poza granice kraju. Zabrałamym na pewno coś np. na zatrucie, jakieś środki homeopatyczne np. na ból gardła itp. no i na pewno jakiś krem z wysokim filtrem. Mam też pytanie, jesteś na L4 czy na urlopie?? Mój lekarz nigdzie nie pozwaala mi jechać chociaż ciąża nie jest zagrożona to i tak musze siedziec w domu. Wakacje zarezerwowane i nici, pieniądze pójda się.... Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja25.live Re: kilka pytań ... wakacje 25.06.10, 10:55 Poprawka, pozwala mi jechać, ale nie dostane l4 z mozliwościa wychodzenia z domu czyli 2. Odpowiedz Link Zgłoś