25.06.10, 20:33
Cześć dziewczyny...jestem tu nowa...właśnie dzisiaj pięć dni po terminie spodziewanej miesiączki zrobiłam test i zobaczyłam dwie przepiękne kreseczki...ale jest mały problem bo choć bardzo pragnę tego dziecka od długiego czasu to śmiertelnie sie boje...pomóżcie...poradzcie...
Obserwuj wątek
    • loca201 Re: czesc 25.06.10, 20:49
      Ale czego się boisz? Bo tak naprawdę to nie bardzo wiemy w czym i z czym Ci mamy
      pomóc i co poradzić wink Może przedstaw nam swoje obawy.
      • ognista998 Re: czesc 26.06.10, 14:10
        no to gratulujemywink właź na wątki, które cię interesują i czytaj a pomału będą
        ci się rozwiewać wątpliwościwink aha...i uważaj, niektóre baby bywają chamskiewink pzdr
        • olgaaa1 Re: czesc 26.06.10, 14:24
          Hej, wiem co czujesz. Jak ja zrobiłam test przez 2 dni płakałam, nie byłam zupełnie zadowolona, nie czułam szczęścia ( w przeciwieństwie do męża). Dziecka nie planowałam (jeszcze), bo dzieci nie
          ubie i chciałam mieć jeszcze trochę 'zycia' dla sibie. Miałam nawet nadzieje, że to pomyłka.
          Wszystko się zmieniło, nie wiem jak, ale teraz, mam do siebie żal za te myśli i strasznie martwie się o tego mojego małego pasożycika smile
          Tobie też życzę aby strach przekształcił się w niesamowitą radość.
          • majka-1980 do ognistej 26.06.10, 14:32
            zgadzam sie z Toba ognista w 100%, tez zauwazylam, ze niektore
            dziewczyny sa nie tyle niesympatyczne, co chamskie. Myslalam, ze to
            ja jestem czepialska, ale widze, ze to nie tylko moja opiniasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka