girlie73 02.04.04, 17:06 Poradźcie proszę, czy po cesarce, będąc jeszcze w szpitalu, mogę nosić swoją dotychczasową bawełnianą bieliznę czy powinnam zaopatrzyć się w "coś" specjalnego. Z góry dziękuję za radę. Justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamadwojga Re: Bielizna po cesarce 02.04.04, 17:15 Ja nosiłam zwykłą bieliznę ALE.... majtki kupiłam takie baaardzo luźne o kilka numerów za duże i tak uszyte by nie uciskały opatrunku. Kosztowały kilka groszy na bazarku. Oczywiście potem je wyrzuciłam bo nie wyobrażam sobie czegoś takiego nosić na co dzień. Lekarze w szpitalu coś tam smędzili żeby nie nosić bielizny ale nikt mi nie potrafił racjonalnie wytłumaczyć powodu. Po prostu "się nie nosi w szpitalu" i już. A taki argument do mnie nie trafiał. W końcu mam prawo do ubierania się jak chcę i nikt tych moich gaci ze mnie nie zedrze (he he). Jednym słowem w szpitalu- gaciory luźniory ale po powrocie do domu najlepiej nie nosić nic, lub tak zawijać majtki żeby blizna była cały czas na powietrzu. Gwarantuję że wtedy rana zagoi się bardzo szybko. A wiem co mówię, bo jestem po dwóch cesarkach Odpowiedz Link Zgłoś
aaniaaa Re: Bielizna po cesarce 03.04.04, 12:28 Witam. Ja po cesarce nosiłam bokserki męskie - takie luźniutkie - w/g mnie rewela. Teraz w lipcu też mnie będą kroić i też sobie kupię. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
julbo Re: Bielizna po cesarce 03.04.04, 12:38 A ja rodzilam trzy miesiace temu i kupili mi majtki siatkowe - bardzo duze i bardzo przewiewne, i sprawdzily sie super. Mozna je kupic w sklepach z artykulami medycznymi - najczesciej sa takie w szpitalach Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
anetkarobert Re: Bielizna po cesarce 03.04.04, 14:01 Dziewczynki, czy miałyście planowane cesarki? Odpowiedz Link Zgłoś