Dodaj do ulubionych

PUSTY PĘCHERZYK - KOSZMAR:-((((

08.04.04, 19:02
Jestem załamana. Byłam dziś na Usg. według mnie to 9 tydzien od ostatniej
miesiączki a usg okresliło na 7 tydz - a co najtragiczniejsze to widać tylko
pęcherzyk i ciałko ciążowe i tyle!!!! A tak się cieszyłam.
Mam przyjść za tydzień i sprawdzić ostatecznie a potem łyżeczkowanie.....
czy któraś z Was miała taki tragiczny początek i wszystko poszło dobrze???
Boże to będą najtrudniejsze święta w życiu.....
Obserwuj wątek
    • beciaw77 Re: PUSTY PĘCHERZYK - KOSZMAR:-(((( 08.04.04, 19:17
      tania75 nie załamuj się prosze...może to sie jeszcze dobrze skończy... nie
      jestem wprawdzie w najlepszym do pocieszania nastroju bo sama mam zmartwienie
      ze swoim maluchem... ale wierzę że cuda sie zdarzaja...muszą przeciez istnieć
      Anioły?
      może powiem Ci o moim przypadku to bedzie Ci lżej...?
      Byłam u giny na pierwszej wizycie w 7 tyg. ciązy(moim zdaniem ciąża była b.
      zaawansowana...) i też miałam pusty pęcherzyk! Dopiero po dwóch tygodniach
      okazało sie że w środku jest i mała fasolka i bijące serduszko... ale przez
      cały ten czas nie dopuszczałam do siebie inne mysli! Nie wolno Ci się
      załamywać! A jeśli w tym pecherzyku jest maluszek!? Przeciez Twój nastrój może
      się mu udzielić!
      Taniu idą Swieta... uwierz że cuda się zdarzają...
      Trzymaj się ciepło i odezwij koniecznie!
      Myślami z Toba panikująca dziś Becia
      • tania75 Re: PUSTY PĘCHERZYK - KOSZMAR:-(((( 08.04.04, 19:38
        Becia aż trudno mi uwierzyć że też w 7tyg miałaś pusty pęcherzyk. Moze to
        akurat jakaś zabawa w chowanego mojego maleństwa... Lekarz powiedział że czasem
        tak jest że nie ma , nie ma a potem nagle jest i to wielki!! Z jednej strony
        mam nadzieję bo nie krwawię ani nie plamie, nie mam bólów.
        Ale z drugiej zastanawiam się dlaczego to 7 a nie przynajmniej 8 tydzień na
        usg... przeciez jak jest taki mały to tak szybko rośnie..
        Ale muszę się modlić może akurat....
        Dziękuję Ci mocno i zycze radości na święta...Pa pa
        • beciaw77 Re: PUSTY PĘCHERZYK - KOSZMAR:-(((( 08.04.04, 19:42
          tania75 po dwóch tygodniach-mam przed soba zdjecie-mój maluch miał 26mm! a
          wczesniej nie było go widać!? zdaje sie że jesteś z Rzeszowa... gdzie robiłas
          to USG? moze to ten sam lekarz i ten sam aparat?
          panikujaca dzis Becia
          • jasmina251 Re: PUSTY PĘCHERZYK - KOSZMAR:-(((( 08.04.04, 19:59
            Tania nie denerwuj się na zapas-moja siotra był kilka tygodni w ciąży coś koło
            6-7 i skierowąło ją 2 lekarzy na łyżeczkowanie -włąśnie z tego powodu,Po 4
            dniach od ostatniego usg(już w szpitalu,dzień przed zabiegiem) okazało się ze
            serce bije.Dlatego zrób jeszcze ze 2 badanbia i napisz na forum jak i co -
            pomodle się za Ciebie
            • olek771 Re: PUSTY PĘCHERZYK - KOSZMAR:-(((( 08.04.04, 20:16
              Tania,
              był taki post, chyba w lutym, dziwczyna przechodziła przez to samo, co Ty teraz
              i skonczyło się dobrze. Przyczyna - lekarze liczą wiek ciąży od daty ostatniej
              miesiączki, ale przecież w ciążę zachodzi się później, w momencie owulacji. Na
              przykładzie: masz cykle 28 dni, owulacja około 14 dnia cyklu. Zachodzisz w
              ciążę, po dwóch tygodniach od daty następnej miesiączki idziesz do lekarza. On
              określi wiek Twojej ciąży na 6 tygodni, ale naprawdę, od zapłodnienia upłynęły
              dopiero 4. Im dłuzsze cykle, tym ta różnica będzie większa, bo owulacja jest
              jeszcze później.
              Radziłabym poczekać, pójść ewentualnie do innego jeszcze lekarza, sprwadzić.
              I trzymaj się.
              Pozdrawiam.
            • tania75 Re: PUSTY PĘCHERZYK - KOSZMAR:-(((( 08.04.04, 20:16
              Dziękuję Jasminko za modlitwę - napewno się przyda....
              pozdrawiam mocno
          • tania75 Re: PUSTY PĘCHERZYK - KOSZMAR:-(((( 08.04.04, 20:14
            Becia chodzę do Medicomu do dr Parkota. Tam przyjmuje też dr Dorski. A Ty tez
            jestes z Rzeszowa???
            • beciaw77 Re: PUSTY PĘCHERZYK - KOSZMAR:-(((( 08.04.04, 20:18
              nie pamietasz mnie a ja Ciebie takwink z Paderewskiego jesteś i masz mieszkac na
              Pelczara... hehe
              tak z Rzeszowa...
              To nie ten sam lekarz...
              Musisz byc dobrej mysli!
              Wesołych Świat!
              panikująca dzis Becia
              • tania75 Re: PUSTY PĘCHERZYK - KOSZMAR:-(((( 08.04.04, 20:32
                Becia pamiętałam ze już rozmawiałóyśmy poprzednio ale nie pamiętałam o czym. A
                teraz juz wiem - dzięki za wszystko pozdrowienia!!!
                • 1jagienka Re: PUSTY PĘCHERZYK - KOSZMAR:-(((( 08.04.04, 21:49
                  Becia, a co się stało??? Tzn. czemu panikująca???
                  • beciaw77 Re: PUSTY PĘCHERZYK - KOSZMAR:-((((-do 1jagienka 08.04.04, 21:54
                    pisałam o tym w innych watkach 1jagienka...mam spore dysproporcje w wymiarach
                    amluszkasad i tak wymiar gł.owki wskazuje na 34 tydzień a kosci udowej na 29 a
                    ja panikuje i szukam odpowiedzi czy to normalne czy raczej powód do
                    niepokoju... Dziekuje za zainteresowanie 1jagienka!
                    Pozdrawiam panikujaca dziś Becia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka