madek01 16.04.04, 23:33 Witam! Czy ma ktos moze namiary na dobrego(!!!) ginekologa w Kotlinie Kłodzkiej (Kłodzko, Duszniki, Polanica) zreszta km nie sa zbyt wazne. Poszukujemy z zona takiego - zaczynamy starac sie o dzidzie Pozdrovka Maciek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
12ss Re: KOTLINA KLODZKA GIN POMOCY!!! 17.04.04, 06:39 dobry jest w szpitalu w dusznikach zdrój,przyjmuje państwowo,a w Polanicy ma własny prywatny gabinet,nazwisko-Ryszard Ślisz,bardzo dobry lekarz,prowadził moją ciążę.Zresztą jeden z najlepszych w kotlinie kłodzkej.Przyjmuje też w Szczytnej 2 razy w tygodniu-chyba wtorki i piątki.Nie mam pod ręką telefonu ani adresu,ale najlepiej w dusznikach zadzwońcie do szpitala i podadzą wam namiary,lub wytłumaczę jak mieszka w Polanicy.Mieszka nad deptakiem,trzeba wejść po schodkach,zaraz koło kościoła,jest taka krótka uliczka,jest tam 5,6 domków i po lewej stronie ,tam jest tabliczka,łatwo znaleźć. Jest jeszcze pani gin,też przyjmuje w szczytnej,dusznikach-ale jej nie polecam,wstrętna jednym słowem,babo chłop-Teresa Sikorska,nie polecam jej,badała mnie raz to odechciało mi się i ciąży i lekarza.Była akurat na zastępstwie.Nie radzę do niej iść taka grubsza pani. najlepiej zadzwońcie do szpitala w dusznikach i oni powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
12ss telefony 17.04.04, 06:43 ARS MEDICA Niepubliczny ZOZ, Szczytna, ul. Szpitalna 1, tel. 868-33-47; Szpital Rejonowy Adres: ul. Sprzymierzonych 11, 57-340 Duszniki Zdrój Telefony: 074/ 866 93 45 Odpowiedz Link Zgłoś
12ss Re: KOTLINA KLODZKA GIN POMOCY!!! 17.04.04, 07:20 znalazam telefon bezpośrednio do domu 868 12 39, Polanica,ul.Kamienna 4 przyjmuje wtorki,czwartki 16-18 Odpowiedz Link Zgłoś
madek01 Re: KOTLINA KLODZKA GIN POMOCY!!! 17.04.04, 17:02 Witam! Dzieki za odpowiedz. Skorzystamy Pozdrowionka Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
12ss Re: KOTLINA KLODZKA GIN POMOCY!!! 17.04.04, 19:18 a tak z ciekawości,gdzie mieszakcie? może Was znam? Odpowiedz Link Zgłoś