Dodaj do ulubionych

Chyba jestem w ciąży

09.03.11, 15:55
Rozpoczęliśmy starania o dzidziusia... ale raczej zakładając, że nie uda się od razu...smile
Do okresu jeszcze dobry tydzień.. ale ja czuję się jakoś dziwnie
czuję ból w podbrzuszu, taki jak przed okresem, ciągle chce mi się spać... w pracy wręcz walczę z powiekami i jeszcze ta okropna zgaga...

czy Wy miałyście podobne obiawy będąc w ciąży? Byłam przekonana,że maleństwo daje o sobie znać dopiero po kilku tygodniach... sama nie wiem, a może poprostu mi coś dolega..
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: Chyba jestem w ciąży 09.03.11, 16:09
      przesilenie wiosenne?
    • dominikanj1 Re: Chyba jestem w ciąży 09.03.11, 16:16
      może przesilenie, może podświadomość a może ciążasmile
      ja po 2-3 dniach od współżycia wiedziałam...
      • kajaphoto [...] 27.03.11, 21:58
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • malgosiek2 Kajaphoto proszę usunąć reklamę z sygnaturki n/t 27.03.11, 22:03
    • kobietka_29 Re: Chyba jestem w ciąży 09.03.11, 16:18
      Kto wie? To moze byc PMS ale moze byc tez ciaza. Objawy sa identyczne.
      Ja osobiscie mialam objawy ciazowe jeszcze przed terminem okresu. Bylo tak w pierwszej ciazy, w ciazy biochemicznej i obecnie tez. Tym razem nie skojarzylam zmeczenia i bolu, bo bylam akurat przeziebiona. Ale w pierwszej ciazy od razu wiedzialam, ze sie udalo.
      • fajny.c.u.k.i.e.r.e.k [...] 09.03.11, 19:29
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • panna.w.drodze Re: Chyba jestem w ciąży 09.03.11, 19:36
      ja teraz kojarzę że szybciej się męczyłam i jakoś tak kość ogonowa mnie bolała, objawów PMS w ogóle nie miałam
    • fan_ta Re: Chyba jestem w ciąży 21.03.11, 18:03
      Dziewczyny dziś zrobiłam test, a właściwie dwa testy... na obu po dwie kreski - jednak coś tkwi w kobiecej intuicjismile
      • maria_curia Re: Chyba jestem w ciąży 21.03.11, 19:15
        Gratulacje smile
        Ja nie spodziewałam się ciąży, ale jakoś czułam, że coś jest inaczej... okres zaczął się spóźniać dzień, potem dwa... Nie mogłam w ogóle spać w nocy big_grinbig_grinbig_grin, miałam takie objawy jak przed miesiączką w sumie, ale ... coś dodatkowo mnie "gryzło". Wtedy nie wiedziałam, że to ciąża, ale jednocześnie czułam, że jest INACZEJ, niż zwykle, trudno mi to opisać. Wiem jedno - z perspektywy czasu widzę, że nie da się tego z niczym porównać - tej świadomości, że gdzieś tam w nas, w środku, narodziło się ŻYCIE smile
      • kotkowa Re: Chyba jestem w ciąży 31.03.11, 09:36
        Gratulacje! Już miałam pisać, że na tym etapie objawy nie różnią się od tych przed okresem, poziom hormonów jest jeszcze za niski itd. Ale miałaś intuicję i się sprawdziło! Szczęśliwej ciąży Ci życzę, lekkiego porodu i wielu uroków macierzyństwa smile
    • madziuchna87 Re: Chyba jestem w ciąży 24.03.11, 11:07
      u mnie jest coś podobnego smile zrobiłam już 2 testy jeden był negatywny a drugi z niewyraźną kreską nie wiem czy mam zwidy czy na serio jest tam druga kreska
      • basialek Re: Chyba jestem w ciąży 25.03.11, 11:33
        Mój pierwszy test też był negatywny a objawy były podobne jak u ciebie. O godz. 9 rano mogłam już iść spać. Drugi test wykazał słabą kreskę co potwierdził lekarz byłam wtedy w 5 tc.
      • madziuchna87 Re: Chyba jestem w ciąży 30.03.11, 15:32
        i jestem byłam dziś u lekarza stwierdził 4 tydzień ale jestem szczęśliwa smile
    • greeneyedlover Re: Chyba jestem w ciąży 25.03.11, 11:10
      Tydzien do tsm?
      W ten sposob kazda aktywna seksualnie kobieta moze byc "chyba w ciazy".
      Oczywiscie zycze powodzenia i wszystko jest mozliwe ale moze lepiej sie tak nie nakrecac? Z wlasnego doswiadczenia smile
      oby udalo sie jak najpredzej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka