Dodaj do ulubionych

Test ciążowy po 4 dniach od terminu @

19.07.11, 12:25
Witam smile spodziewany termin @ to 14go czerwca.Wczoraj wykonałam test ciążowy Bobo-test i wyszedł negatywnie.Nie mam żadnych objawów ciąży,no może poza ochotą na słodycze.W poprzedniej ciąży poza brakiem @ bolały mnie strasznie piersi.Jak sądzicie czy może za wcześnie wykonałam test,powtórzyć za kilka dni?

https://www.suwaczki.com/tickers/kjmn8iik0uvnpxfi.png
Obserwuj wątek
    • lopezka26 Re: Test ciążowy po 4 dniach od terminu @ 19.07.11, 12:28
      Jak miałas miec okres 14 czerwca to test powinnien zdecydowanie juz pokazac . chyba że 14 lipca, to radze powtórzyć za kilka dni.
    • kotkowa Re: Test ciążowy po 4 dniach od terminu @ 19.07.11, 12:29
      nie wiadomo kiedy byla owulacja, mogla sie opoznic, wiec jak @ nadal nie bedzie, a masz podejrzenia co do ciazy, to pewnie, ze powtorz test.
    • anussia1989 Re: Test ciążowy po 4 dniach od terminu @ 19.07.11, 12:39
      Oj,przepraszam smile Oczywiście że mialam dostać 14lipca a nie czerwca :p

• mama-w Re: Test ciążowy po 4 dniach od terminu @ 19.07.11, 15:48
        też myślę że już powinien pokazać,ja zrobiłam w dzień @ i wyszła bardzo blada kreska ale była.
    • leneczkaz Re: Test ciążowy po 4 dniach od terminu @ 19.07.11, 15:52
      Ja zawsze robiłam kilka dni przed @ i były bladziutkie kreski.
    • joanna7901 Re: Test ciążowy po 4 dniach od terminu @ 19.07.11, 18:13
      ja tez powinnam dostac 14 lipca ale jeszcze nie robilam testu.poczekam do niedzieli i w poniedzialek zrobie rano.w pierwszej ciazy mialam wymioty a teraz jak na razie nie mam zadnych objawow procz brak miesiaczki i powiekszony biust <czuje po staniku>>
      • joanna7901 Re: Test ciążowy po 4 dniach od terminu @ 20.07.11, 11:52
        nie wytrzymalam i zrobilam dzis test-sa 2 kreski-hura
        • dzieciusie3 Re: joanna7901 20.07.11, 12:08
          Ty szczęściaro!!! Podczytywałam i czekałam na jakiś pozytywny przebieg zdarzeń i proszę mamy smile I tak się dziwiłam,że mimo długiego spóźnienia @ Ty jeszcze chcesz czekać do niedzieli.
          Gratulacje!!!
        • anussia1989 Re: Test ciążowy po 4 dniach od terminu @ 20.07.11, 13:32
          joanna7901 napisała:

> nie wytrzymalam i zrobilam dzis test-sa 2 kreski-hura

Gratuluję! smile Szczęśliwych 9 miesięcy

• lidek0 Re: Test ciążowy po 4 dniach od terminu @ 19.07.11, 21:26
      To mogą być równie dobrze zaburzenia hormonalne bo test już by raczej ciążę pokazał. Dla pewności możesz zrobić betę.
      • anussia1989 Re: Test ciążowy po 4 dniach od terminu @ 20.07.11, 09:31
        Niestety dostałam wczoraj późnym wieczorem @ sad Może za miesiąc się uda

• ala_313 Re: Test ciążowy po 4 dniach od terminu @ 20.07.11, 18:52
          witam, nie chcę powielać wątku, więc podpinam się pod niego. Mam podobny problem @ spoźnia mi się już 6 dni. Nigdy tak nie miałam zawsze mam regularne cykle, więc trochę mnie to zaniepokoiło. Ktoś z was napisał wcześniej, że to może być związane z hormonami i dlatego się niepokoję. Ciąża to na pewno nie jest, bo wczoraj wieczorem robiłam test i wyszedł negatywny, a poza tym brzóch boli mnie tak jak przed@ a ponadto bardzo mi się zaczęły przetłyszcz... włosy i twarz, głownie czoło i pojawiły się na nim ropne wypryski. Jak myślicie co to może być, co powinnam zrobić??
          • mama-w Re: Test ciążowy po 4 dniach od terminu @ 20.07.11, 19:20
            ja jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży to też zauważyłam na twarzy wypryski myślałam że to przez to że się zbliża @ ale piersi zaczęły rosnąć i zrobiłam test-blada kreska wyszła.
          • lidek0 Re: Test ciążowy po 4 dniach od terminu @ 20.07.11, 20:55
            Proponuję wizytę u lekarza, on pewnie zleci usg i badania być może hormnalne, żeby dowiedzieć się co i jak. Dla pewności możesz zrobić betę z krwi.
            • ala_313 Re: Test ciążowy po 4 dniach od terminu @ 21.07.11, 08:51
              dzięki dziewczyny, dziś zrobię jeszcze jeden test i jeżeli również wyjdzie negatywny to w przyszłym tygodniu idę do lekarza. Nie ukrywam, że byłabym najszczęśliwszym człowiekiem na świecie gdyby okazało się ze to ciąża. Na pewno dam wam znać
              • dzieciusie3 Re: Test ciążowy po 4 dniach od terminu @ 21.07.11, 09:42
                No to ja zaciskam kciuki i czekam na wieści smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka