Dodaj do ulubionych

prawie tydzien po zaplodnieiu-mdlosci????mozliwe?

20.05.04, 14:06
Drogie Panie,
jeszcze oczywiscie nie wiem tego ostatecznie, ale moge byc w ciazy.
Wypadaloby jakies 6 dni po potencjalnym zaplodnieniu- a ja mam od rana
mdlosci. Nie sadzilam ze moge je czuc tak wczesnie, myslalam ze pojawiaja sie
dopiero po terminie miesiaczki!! jestem bardzo zaskoczona i zaniepokojona
rownoczesnie. Czy to w ogole mozliwe zeby pierwsze mdlosci pojawily sie tak
wczesnie?
Jak bylo u was?
Obserwuj wątek
    • black-cat Re: prawie tydzien po zaplodnieiu-mdlosci????mozl 20.05.04, 14:32
      Możliwe, niestetysmile Ja tak miałam, chociaż nie podejrzewałam, że to dlatego iż
      jestem w ciąży. I tak trwało do 12 tygodnia, teraz jestem w 14 i jeszcze
      czasami mnie łapie, chociaż już nie wymiotuję.
    • justyna-8 Re: prawie tydzien po zaplodnieiu-mdlosci????mozl 20.05.04, 15:03
      możliwe. Ja miałam mdłości czwartego dnia po zapłodnieniu. Calutki dzień. Ale
      tylko mdłości, nic więcej. Później jeszcze w 8-12 tygodniu, ale też niewielkie i
      to wszystko.
    • iwonady Re: prawie tydzien po zaplodnieiu-mdlosci????mozl 20.05.04, 17:30
      ja niestety miałam mdłosci zaraz po zapłodnieniu ale dopiero ok. 16 dpo....i
      jak na razie tylko ten jeden raz.....Lekarz mówi, ze to była
      implantacja.....ale tak późno????
      W każdym razie ja tak od razu nic nie czułam!
      Dopiero jak brzuch bolał mnie jak na @ ponad tydzień....a zwykle boli jakieś 3-
      4 dni i @ jest.....to zrobiłam test , bo jakieś to było podejrzane...smile)))
      Pozdrawiam!
    • martulinek Re: prawie tydzien po zaplodnieiu-mdlosci????mozl 20.05.04, 18:06
      Witaj!
      Mam wrażenie, że strasznie sie nakręcasz na ciążę - trochę wyluzuj. Naprawdę
      życzę Ci dziecka, bo obserwuję Twoje poczynania od jakiegoś czasu. Ale daj
      troche odetchnąć myślom...
      Co do mdłości, to u mnie pojawiły się późno, bo dopiero 4 tygodnie po
      zapłodnieniu. Ale również słyszałam o przypadkach, gdy kobiety prawie że od
      razu zaczynały się czuć źle. Wszystko zależy od tego, jak bardzo wrażliwy jest
      ośrodek wymiotny.
      Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że wkrótce ucieszę się dobrą wiadomością
      od Ciebie smile
      • kask77 do martulinek 21.05.04, 11:32
        Martulinku,
        masz racje, za duzo o tym mysle...ale nie umiem sie zdystansowac. Mam za soba
        juz ciaze pozamaciczna-wtedy od razu wiedzialam ze to ciaza, chociaz wydawalo
        sie to niemozliwe. Teraz tez tak czuje-a to wzmaga moje obawy i czujnosc, bo
        lekarz nakazal mi zjawic sie na usg zaraz jak tylko pomysle ze moge byc w
        ciazy, zeby juz dmuchac na zimne i w przyoadku kolejnej pozamacicznej dzialac
        jak najszybciej. To powoduje, ze wpadlam chyba w lekka schize.
        Ale ja na serio czuje ze to ciaza...a objawy wydaja sie byc takie realne. Mdli
        mnie bez przerwy i mam jakis totalny slinotok. Brzuch pobolewa jak na okres,
        ale to zbyt wczesnie na okres. Jestem ciagle zmeczona i spiaca.
        Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie!!
        kask
        • roxi_hart Re: do martulinek 21.05.04, 14:06
          Kask, sledzilam Twoj watek jeszcze w styczniu, ja mialam w tym czasie
          krawienie i samoistnie poronilam. Trzymalam kciuki zeby chociaz Tobie sie udalo-
          ale niestety. Domyslam sie ze jestes spanikowana tym ze historia moze sie
          powtorzyc ale poczekaj do terminu @ i nie nakrecaj sie tak. Martulinek ma
          racje.Napewno wszystko bedzie dobrze.
          Pozdrawiam mocno i trzymam kciuki
          • kask77 Re: do roxi_hart 21.05.04, 17:32
            Bardzo, bardzo Ci dziekuje za slowa otcuhy i trzymanie kciukow. Faktycznie
            jestem strasznie spanikowana i pewnie przewrazliwiona. Calay czas boli mnie
            jajnik, a przy tym czuje ze to ciaza-no i "powtorka z rozrywki" spedza mi sen z
            oczu. Okropnie sie boje ze to znowu pozamaciczna..boli bardzo podobnie-ale nie
            przez caly czas. Ja nie wiem gdzie umiejscowila sie poprzednia ciaza,
            tymbardziej sie denerwuje jak zaczyna mnie bolec brzuch. Pozdrawiam bardzo
            serdecznie!!
            kask
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka