22.08.11, 19:35
hej jestem tu nowa. 2 tygodnie temu zobaczylam na tescie dwie kreski smile) jupi. beata na samym poczatku 116, druga po 3 dniach 826. Jestem obecne w 6 tygodniu ciazy.i brak jakichkolwiek objawow. Jeynymi objawami to brak miesiaczki i troche bolace piersi. TROCHE sie tym stresuje , wiekszosc z dziewczyn ma jakies nudnosci, zawroty glowy..... a najbardziej interesuje mnie czy kazda kobieta w ciazy ma ciemniejsze sutki ? moze to glupie pytanie ale na serio stresuje mnie brak objawow..... moje sutki moze sa ciut wieksze ale zeby ciemne ... hmmm
Obserwuj wątek
    • panna.w.drodze Re: ??? 22.08.11, 19:40
      chyba beta wink to dopiero początek, hormonów mało więc jakie objawy masz mieć? może też należysz do tych szczęściar które nie wiedzą co to mdłości/rzyganie itd. ciesz się póki jest dobrze i radzę - śpij na brzuchu wink
      • ty_nia Re: ??? 22.08.11, 19:44
        Jasne, że ciąża może przebiegać bezobjawowo, znam takie szczęściarysmile A sutki zdążą Ci jeszcze ściemniećsmile
        • panna.w.drodze Re: ??? 22.08.11, 19:49
          A sutki z
          > dążą Ci jeszcze ściemniećsmile

i urosnąć tak ze 3 razy uncertain
    • pepparkakor Re: ??? 22.08.11, 20:46
      Ja nie miałam żadnych mdłości, a sutki ściemniały dopiero później...
    • natchniuza86 Re: ??? 22.08.11, 21:07
      Jak zaczniesz rzygac jak kot, to bedziesz blogoslawila czasy, gdy jeszcze nie mialas objawow. Ja tego chyba nigdy nie pojme, jak sie mozna stresowac tym, ze sie czlowiekowi w glowie nie kreci i nie wymiotuje.
      • ciastolina84 Re: ??? 22.08.11, 21:10
        Ja mdlosci mialam dopiero mniej więcej po 10 tyg, nie do pozazdroszczenia objawy. 6 tydzień to jeszcze bardzo wczesne stadium, niektóre kobiety dowiaduja się o ciąży dopiero w 3 miesiącu, a inne jak zaczynają rodzić... brak okresu jest wystarczającym objawem.
    • mama_zofki Re: ??? 22.08.11, 21:21
      U mnie jedynym objawem był częstomocz. Piersi pobolewały tylko trochę. Potem zaczął się zaokrąglać brzuch. Tylko tyle. Sutki mi się niewidocznie powiększyły i niemal nie ściemniały.
      Żadnych mdłości, senności, zmęczenia, nadwrażliwości na zapachy, smaki. Apetyt w normie.
    • tomelanka Re: ??? 22.08.11, 23:32
      ciesz sie ze nie masz objawow upierdliwych i ktoras dobrze poradzila-wyspij sie na brzuchu poki mozesz i sie tak nie stresuj, to bardziej szkodzi
      • lady_iris Re: ??? 23.08.11, 00:00
        He he, ja też z tych szczęściar bezobjawowych. big_grin Też mnie ten brak objawów stresował przez długi czas. Pierwszy widoczny objaw to był zaokrąglający się brzuch. wink Sutki ściemniały po 20tc, a brązowa kreska na brzuchu pojawiła się dopiero parę tygodni później. Nawet teraz czuję się w miarę ok - nie puchną mi kostki, na twarzy też się nie zmieniłam. smile
        • yvona73pol Re: ??? 23.08.11, 02:10
          Bo jest jakis taki glupi mit (slyszalam juz od paru osob), ze jak sa dolegliwosci i mdlosci, to plod sie dobrze rozwija. Co za wymysl?
          6 tygodni to wczesnie bardzo. Ciesz sie, ze nie masz upierdliwych objawow, no i pamietaj, ze kazdy ma nieco inaczej. Ja zadnej kreski nie mialam, pepka mi nie wywalilo na druga strone i co, w ciazy nie bylam? A moj syn, ktory lazi za mna jak kaczuszka wszedzie to pewnie wymysl mojej wyobrazni tongue_out
          • beata.m84 Re: ??? 23.08.11, 06:03
            wiec sie ciesze jak nie wiem co smile)) dzieki za odpowiedzi. W takim razie uspokojona i niecierpliwa czekam na pierwsze USG. to juz jutro ! smile
    • toya666 Re: ??? 23.08.11, 16:11
      Jeszcze w 6 tygodniu też tak myślałam. Że jak to tak - bez rzygania? Miałam takie same objawy jak Ty. A w 7 tc się zaczęło big_grin
      Spokojnie, przyjdzie czas i na Ciebie big_grin big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka