Dodaj do ulubionych

I ja doleżałam :D

29.08.11, 17:48
Dzisiaj kończy mi się 36 tc ( wg mojej ginki jutro). Dla mnie cud smile Sama już nie wiem jak powinnam liczyć bo ostatnią miesiączkę miałam we wtorek, więc myślałam że każdy tydzień (7 dni) kończy się w poniedziałek.
No cóż w każdym razie po mojemu doleżane, w środę idę na wizytę to zobaczymy co dalej.
Chciałabym aby urodził się dopiero za tydzień.
Obserwuj wątek
    • aleksa51 Re: I ja doleżałam :D 29.08.11, 19:13
      Gratuluję i mimo wszystko życzę kolejnych 2 tygodni w dwupaku. No i czekamy na szczęśliwe rozwiązanie wink
      Jak teraz wstaniesz i weźmiesz się za robotę to szybko zapomnisz jak to było leżeć.
    • hary1971 Re: I ja doleżałam :D 29.08.11, 20:48
      suuuper , byle tak dalej może jeszcze ze dwa tygodnie a poten niech będzie szybko i bezpoleśnie.
      • m-o-n-i-k-a-82 Re: I ja doleżałam :D 29.08.11, 20:50
        sanpja, ja Ci już pisałam, że Ty jeszcze się przeterminujesz wink chociaż tego Ci nie życzę smile
        życzę Ci natomiast kolejnych dwóch tygodni smile
    • ania_jubi Re: I ja doleżałam :D 29.08.11, 22:33
      I ja Ci tego życzę serdecznie! Jeszcze tydzień i będzie cudownie, bez stresuwink Daj znać jak cośtongue_out
      • gumkoleon Re: I ja doleżałam :D 30.08.11, 14:06
        Ale super, gratuluję serdecznie i bardzo zazdroszczę smile
        Mam nadzieję, że za 8 tygodni będę mogła napisać to samo. Jak się czujesz z faktem, że możesz już wstać? wink
        • sanpja Re: I ja doleżałam :D 30.08.11, 17:03
          Tak szczerze mówiąc ostatni tydzień już trochę wstawałam, zresztą na wczoraj i dzisiaj miałam zaplanowanych lekarzy.
          Jutro idę do ginki okaże się czy na pewno mogę już wstać smile Ale uczucie jakie? Nie wiem, strasznie mi ciężko.
    • ajkkaa Re: I ja doleżałam :D 31.08.11, 08:42
      tyle wytrzymałaś, to 1 tydzień bez problemu wytrzymasz wink
      ja leżałam chyba za długo, bo na jutro mam termin i cisza crying
    • sanpja dzisiaj wizyta 31.08.11, 08:42
      i jak się dowiem że nadal 2 cm rozwarcia to chyba się odstrzelę.
      W ostatniej ciąży chodziłam z rozwarciem 6 cm przez dwa tygodnie od końca 36 tc.
      Teraz 2 cm mam już od 32 tc. 4 tygodnie.
      No kurna jeszcze będę przeterminowana po tym leżeniu big_grin
      No ale nie chcę jeszcze rodzić, chcę dopiero za tydzień najwcześniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka