Dodaj do ulubionych

Brązowe plamienie 37 tc.

07.09.11, 23:39
Byłam dziś u gin. Szyjka rozwarta na 1cm, zgładzona. Po paru godzinach w domu zauważyłam brązową wydzielinę - taka jak przed albo czasem po miesiączce. Skurcze mam od jakiś 3 tyg. ale nieregularne, a teraz brzuch mnie boli jak przed okresem. Jak myślicie to po badaniu czy początek odchodzenia cz. śluzowego? chyba nie ma co panikować?. Będę wdzięczna za sugestie
Obserwuj wątek
    • balladyna20 Re: Brązowe plamienie 37 tc. 07.09.11, 23:48
      a jak dzidzia tzn rusza się? rano idz do lekarza najlepiej takiego który zrobi Ci usg i oceni łożysko
    • go-jab Re: Brązowe plamienie 37 tc. 08.09.11, 06:05
      moim zdaniem szyjka dalej "dziala" stad pekajace naczynka i "plamienie"... czop to raczej czop/glut/galaretka - nie plamienie... skurcze jak na okres bardzo obiecujace... wszystko moim skromnym zdaniem norma fizjologiczna smile powodzenia - na pewno juz blizej niz dalej smile
    • kasia_4646 Re: Brązowe plamienie 37 tc. 08.09.11, 07:27
      Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Dzidzia się rusza jak zawsze. Wczoraj miałam usg z oceną łożyska i wszystko ok. Plamienie nadal takie samo.
    • marzeniee22 Re: Brązowe plamienie 37 tc. 08.09.11, 08:50
      w 31 tyg w poprzedniej ciazy po badaniu ginekologicznym krwawilam zywo czerwona krwia. W tej ciazy mialam podobnie. Bylo spowodowane badaniem, wrazliwa szyjka. Czop jest jak galaretka. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka