Dodaj do ulubionych

Brakuje mi forum eksperckiego

20.12.11, 11:48
Szkoda, że od dawna nie funkcjonuje już forum "ciąża bez lęku" albo inne eksperckie. Tu jest ok, ale jak pojawiają się trudniejsze pytania, to nie dajemy rady z odpowiedziami. Na forum eksperckim odpowiadał lekarz ginekolog położnik, dla mnie to była super sprawa. Pamiętam, że w mojej pierwszej ciąży to forum fajnie działało. Znacie jeszcze jakieś forum dla ciężarnych, gdzie jest ekspert? Czasem pomocna jest pani Kasia na "dobry poród", ale ona jest położną, więc z nią raczej o porodach się rozmawia.
Ciąża bez lęku była super, wiele wątpliwości można było rozwiać od razu. Czy naprawdę nie ma żadnego chętnego lekarza, który choć 2x w tygodniu by odpisywał? Te fora są sponsorowane, więc nie była to zupełnie darmowa praca, a dla sponsora fajna reklama.
Obserwuj wątek
    • kasiak37 trzeba tylko chciec poszukac;) 20.12.11, 15:46
      forum.gazeta.pl/forum/f,548,Dobry_porod.html
      • archeopteryx Re: trzeba tylko chciec poszukac;) 20.12.11, 16:02
        Autorka zaznaczyła, że nie chodzi jej o forum dotyczące porodu, w szczególności forum "Dobry poród", tylko o forum dotyczące przebiegu ciąży, na którym wypowiadałby się ekspert-ginekolog położnik, czyli lekarz, a nie położna.
      • bezak25 Re: trzeba tylko chciec poszukac;) 20.12.11, 21:19
        kasiak37 napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/f,548,Dobry_porod.html

i trzeba czasem chcieć czytać ze zrozumieniem tongue_out
    • artdesign84 Re: Brakuje mi forum eksperckiego 21.12.11, 03:17
      "Tu jest ok, ale jak pojawiają się trudniejsze pytania, to nie dajemy rady z odpowiedziami."

Od tych trudniejszych pytań to masz lekarza ....
      • kotkowa Re: Brakuje mi forum eksperckiego 21.12.11, 10:49
        To wiadomo... ale u lekarza jesteśmy raz na miesiąc, zdarza się, że zapomnimy o coś zapytać, albo pytanie jest na tyle wątpliwe, że ja się nieraz zastanawiałam czy zawracać lekarzowi nim gitarę, a ekspert często rozwiewał wątpliwości na zasadzie - "tak, jest to problem" lub "nie, to nie jest żaden problem". Oj wiele pytań wówczas wyjaśniłam właśnie na forum eksperckim. Nie mówię o takich, które jednoznacznie wymagają konsultacji z naszym prowadzącym. I wiele dziewczyn czekało na wizytę u lekarza w nerwach, mając np. wyniki w ręce i też miały szansę wcześniej się dowiedzieć czy jest się czym martwić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka