packa761 14.06.04, 21:38 czy mozecie mi podac jakies fajne stronki z ubraniami ciazowymi??kiedys widzialam tam fajna niedroga spodnice, a teraz nie moge znalezc....pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ayam24 Re: ubrania ciazowe w necie 15.06.04, 10:07 jest pare fajnych stronek,np: www.happymum.pl www.bebefield.pl www.mamadama.pl ja kupowalam spodenki na happymum i jestem bardzo zadowolona,aczkolwiek trzeba sie przygotowac,ze nie sa to tanie rzeczy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka77 Re: ubrania ciazowe w necie 15.06.04, 10:09 Moze poszukaj na allegro sa tam rowniez uzywane rzeczy ale ponad połowe tansze.Ja jeszcze nie kupowałam bo na razie dopiero 6 tc ale dac 100 za spodnie w ktorych pochodze z cztery miesiace to dla mnie bez sensu .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beri123 Re: ubrania ciazowe w necie 15.06.04, 10:58 Witam Mam do sprzedania spodnie ciązowe, bardzo fajne i nowoczesne. Opis aukcji poniżej. Moższesz je obejrzeć na stronie: www.allegro.pl/show_item.php?item=26555147 Jeśli jesteś zaintersowana pisz na adres: katarzynakorzen@wp.pl Spodnie firmy 9F - ŻADNYCH ŚLADÓW UŻYWANIA, są jak nowe ponieważ miałam je na zobie kilka razy. POLECAM bo układają się naprawdę fajnie, nie pogrubiają. Cena nowych 2 razy wyższa- więc to OKAZJA Ciążowe spodnie jeansowe typu "bojówki" z kieszeniami oraz zakładką na dole ścierane nogawki z przodu i z tyłu. Spodnie mają regulację rozmiaru w pasie. Nogawki są lekko rozszerzane do dołu. Wykonane są z jeansu fajnej jakości, z boku zapinane na zamek, dzięki czemu można nosić do nich wąskie bluzki i nie odcina się rozporek. Rozmiar spodni M: pas: 88 cm, biodra: 97 cm, długość (mierzona od kroku): 81 cm. Jeśli są potrzebne dodatkowe zdjęcia moge podesłać. Spodnie są także prezentowane na stronie www firmy 9f, z tym wyjątkiem, że moje mają jeszcze zakładkę na dole (pagonik). Można tam też sprawdzić ile kosztują. Więc zaczynam aukcję od 50% ceny. Koszt przesyłki 5,00 PLN lub 6,00 PLN priorytet. osoby bez komentarzy proszę o potwierdzenie e-mailem. Odpowiedz Link Zgłoś
marjotka Re: ubrania ciazowe w necie 15.06.04, 10:59 Hej,ja kupilam dwie pary spodni firmy f9. Podaje stronke www.9fashion.pl Spodne te maja te zalete, ze po ciazy tez w nich mozesz chodzic-sa naprawde super. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beatka74 Re: ubrania ciazowe w necie 15.06.04, 14:09 hej marjotka, a jak dlugo czekalas na przesylke? Odpowiedz Link Zgłoś
marjotka Re: ubrania ciazowe w necie 15.06.04, 22:09 Czekalam ok. 3 dni. Pieniazki wplacilam i nastepnego dnia paczka zostala wyslana. Naprawde jestem bardzo zadowolona, a po raz pierwszy kupowalam cos w ciemno bez mierzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ejakewa Re: ubrania ciazowe w necie 15.06.04, 23:27 jest nowy sklep w warszawie w blue city, Chryselia, ubrania może nie należą do najtańszych ale są modne i można je nosić przez cały okres ciąży od 3 miesiąca do końca, mają specjalną gumeczkę do regulacji, strona: www.chryselia.com Odpowiedz Link Zgłoś