monikaj1 25.06.04, 10:08 Czy mogłybyście podrzucić mi adresy jakichś sklepów z artykułami dla dzieci? Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabaluga0 Re: Prośba o adresy stron 25.06.04, 10:16 www.mamaija.pl www.bobasmarket.pl www.swiatdziecka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anna20045 Re: Prośba o adresy stron 25.06.04, 10:45 www.bobasimy.pl www.familyshop.com.pl www.tanimarket.pl www.petit.pl www.baby.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mw115 Re: Prośba o adresy stron 25.06.04, 12:08 www.LittleAngels.pl www.abrakadabra.sklep.pl www.mininiebo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: Prośba o adresy stron 25.06.04, 12:17 Dziekuję bardzo i proszę o jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Prośba o adresy stron 26.06.04, 10:17 Niedawno też zadałam takie pytanie i uzbierałam cała listę sklepów: www.bobasmarket.pl www.tanimarket.pl www.swiatdziecka.pl www.bobasek.com www.bobo.pl www.baby.com.pl www.bobasimy.pl www.bobasmarket.pl www.maluchy.com.pl www.wozkidzieciece.pl www.bobasy.com.pl www.misio.pl www.ezabawki.pl www.marko-zabawki.pl www.krainazabawek.pl www.ekubus.pl www.adas.com.pl www.urwis.com.pl Niestety, nie wiem jak jest z jakością tych sklepów, bo jescze nic tam nie kupowałam. Ale moge Ci polecić bardzo fajny, sprawdzony przeze mnie sklep: www.bobasek.com. Właśnie wczoraj kupiłam tam wanienkę i fotelik samochodowy. Szybka i miła obsługa, widać, że im zależy na klientach Odpowiedz Link Zgłoś