Dodaj do ulubionych

Jaki probiotyk?

29.03.13, 16:45
Lekarz kazał odstawić lactovaginal bo średnio sie sprawdzal u mmie i zmienic na coś innego ale nie zasugerował nic innego. Kazał wybrać. Jestem po kuracji macmirorem i musze sie wesprzec dobrymi bakteriami. Co polecacie?czy jest jakis probiotyk ktorego nie moza stosowac w ciazy? Czytałam o probiotyku InVag? A Wy co polecacie skutecznego?
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Jaki probiotyk? 29.03.13, 19:20
      kefir.
    • great.growling.gryzak Re: Jaki probiotyk? 29.03.13, 19:56
      ja co jakis czas biorę Lacibios femina, jest super i wychodzi mi, ze ma najbogatszy sklad. a Ty bierzesz stale probiotyki?
      • zabaaa1984 Re: Jaki probiotyk? 29.03.13, 20:16
        Brałam do tej pory lactovaginal wlaśnie, miedzy kuracjami( bo ta macmirorem nie byla pierwsza) i nie tylko ale dzialanie obojetne dlatego lekarz zasugerował zmiane na cos innego.
        • skrytapiromanka Re: Jaki probiotyk? 29.03.13, 21:06
          niby Floragyn reklamuje się jako dopasowany specjalnie do flory bakteryjnej Europejek (swoją drogą w życiu nie wpadłabym na to, że moje cipkowe bakterie różnią się aż tak od bakterii cipkowych Azjatek wink ), ale osobiście nie widzę różnicy (poza ceną). a stosowałam większość probiotyków dostępnych na rynku. jeśli nie zmieni się diety i pewnych przyzwyczajeń, to najlepszy probiotyk nie pomoże.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka