Dodaj do ulubionych

witam ponownie:-) :-)

16.06.13, 21:57
Testy pozytywne, wizyta za dwa tygodnie, jestem dobrej mysli. Temin wstepnie obliczylam sobie na luty, ale nie wim dokladnie, bo wciaz karmie synka 19 mies. I te okresy mam jakie mam, ostatni byl pod koniec kwietnia, ale nie zabezpieczalismy sie od dnia mtaki wiec obstawiam ten dzien lub boze cialo, bo maz w dekegacjji w normalne dni, takze to chyba zloty strzal hihismile smile smile

A tak sie zarzekalam po pierwszym porodzie ze wiecej zadnych dziecismile smile

Jesli ktos sie orientuje to mam rowniez pytanie, czy gin bedzie i tak liczyl od ostatniej @, od tego dnia co niby zaskoczylo czy z usg? Hm, wg tego co jakos w necie wyczytalam to by byl 17 luty smile
Obserwuj wątek
    • bea-luz Re: witam ponownie:-) :-) 16.06.13, 22:16
      Na pewno zapyta o datę ostatniej miesiączki do karty ale w Twojej nieregularnej i karmiącej sytuacji tylko usg może potwierdzić, który to tydzień.

Gratuluję zawczasu! smile
    • kerri31 Re: witam ponownie:-) :-) 16.06.13, 22:21
      Zapyta o termin OM i długość cykli. Oprócz tego USG pokaże swoją datę porodu i wiek ciąży. Ale podstawą jest termin liczony od OM chyba, że masz cykle 45 dniowe to będziecie się trzymać danych z badania USG>
      • tomelanka Re: witam ponownie:-) :-) 17.06.13, 06:52
        Kerri, wlasnie ja nie mam w ogole cykli, heh ;p poki bralam anty to mialam w miare reg. Ale wiadomo to nie prawdziwa @, domyslam sie ze zapyta, tylko chyba nie bedzie to zbyt miarodajnesmile w poprzedniej mialam z om na 11 listopada, urodzilam 16 smile
    • sharzan-ka Re: witam ponownie:-) :-) 16.06.13, 23:13
      Będzie liczyl eg USG
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka