Dodaj do ulubionych

Blade testy po terminie okresu

22.10.15, 13:03
Wiajcie;
jestem 6 dzień po terminie @, w sumie zrobiłam 4 testy
w dzien @ - cien cienia cienia drugiej kreski
3 dni po @ - kreska wyrazna ale blada
5 dni po @- kreska wyrażna ale blada
6 dni po @ taka sama jak poniedziałkowa.
Dzis będę miała wyniki bety, która pewni i tak nie wiele powie bo będę musiała zbadac jej przyrost.
Chce was zapytać czy któraś z was tak miała że wychodziły tyle czasu po terminie @ kreski blade i nie ciemnialy??
Zdjęcie z dzisiejszego imageshack.com/a/img905/391/Zvc6Ma.jpg
Obserwuj wątek
    • basha Re: Blade testy po terminie okresu 22.10.15, 13:21
      wg mnie normalna kreska ciążowa, ale kontroluj bete i na wszelki wypadek pojdz do gina po duphaston. Możesz ewentualnie zbadać poziom progesteronu
      • lidek0 Re: Blade testy po terminie okresu 23.10.15, 13:12
        Po co brać leki skoro nie wiadomo czy są potrzebne? Może na obniżenie prolaktyny też powinna tak na wszelki wypadek. Już lepiej zbadać progesteron i wtedy wiesz czy masz brać czy nie.
    • zoslo82 Re: Blade testy po terminie okresu 22.10.15, 13:48
      Nie powtarzalam testow przez kilka dni, ale te Twoje wcale nie sa blade.
      • ababa100 Re: Blade testy po terminie okresu 22.10.15, 14:24
        Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi. Może faktycznie świruje, ale w poprzedniej ciąży wiem, ze 2 dni przed terminem mieisączki miałam bardzo grubą krechę, a tym razem nie ma mowy o pozniejszej owulce bo kochałam się z M tylko podczas jednego weekendu ! Więc w najlepszym przypadku jest dziś 18 dzien po Owu ...
        • melancho_lia Re: Blade testy po terminie okresu 22.10.15, 15:07
          1 ciąża u mnie- 4 dni po terminie cień cienia (zastanawialiśmy się czy widzimy czy nam się wydaje), kilka dni później wyraźniejsza kreska choc nadal blada. Dziś syn jest w 4 klasie.
          Druga ciaza- test w dniu @ i od razu gruba kreska ciążowa (wyraźniejsza niz ta podstawowa).
          Trzecia ciąża dwa dni po terminie blada kreska, dwa dni później taka sama, w 6 tyg. poronienie.
          Czwarta ciąża trzy dni po terminie blada kreska, po dwóch dniach taka sama, przed wizyta u lekarza w 6 tyg. nadal blada (moze ciut mocniejsza), i teraz juz 32 tydzień leci.
          Trzymam kciuki i cierpliwości życzę smile
          • ababa100 Re: Blade testy po terminie okresu 22.10.15, 15:22
            Dziękuje, chyba jest dobrze. Dzisiejsza beta - 269
    • allegroaisak13 Re: Blade testy po terminie okresu 22.10.15, 17:26
      Hej, dziwne ze trafiłam na świeży post smile mam ten sam problem, w pon wt i śr zrobiłam po jednym teście i wszystkie takie jak Twój na zdj. Juz 6 dni po terminie miesiączki, dziś przeszedł mi ból piersi, który był bardziej intensywny niż zwykle ale przez ostatnie 4 dni ciągle boli mnie brzuch, chociaż przed okresem nigdy mnie nie bolał tylko w pierwszy i drugi dzień jak juz go miałam. Jutro idę do gina. Ciągle się boje ze dostane tego okresu sad a tak bym chciała być w ciąży.
      • ababa100 Re: Blade testy po terminie okresu 23.10.15, 11:41
        Wiesz może, najpierw zrób test z krwi Beta Hcg - bo gin na tym etapie to nic nie zobaczy. Daj znać jak po wizycie?
        Ja dziś zaczęłam plamić na zólto - beżowo - nie wiem co dalej będzie sad
        • ababa100 Re: Blade testy po terminie okresu 24.10.15, 16:38
          Hej allegroaisak - odezwij się?
    • josephine31 Re: Blade testy po terminie okresu 24.10.15, 19:31
      W poprzedniej ciąży od razu ciemna, 1 dzień po terminie. W obecnej 5 dni po term. blada i tak już zostało. Przy czym poprzednie testy kupione na allegro, takie za ok. 1 zł. zł. sztukę. Teraz apteczny bodajże bobo test i jasna cały czas. Poziom bety ozn. w lab. prawidłowy, tzn. prawidłowo przyrastała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka