freeday 24.09.04, 15:32 słuchajcie jestem w 7 tyg. ciąży , 29 idę do ginekologa na pierwsza wizytę z ciążą, ale od wczoraj mam takie bolesne skurcze raz z lewej raz z prawej stony brzuch czy to normalny objaw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serduszko_27 Re: Skurcze w dole brzucha 24.09.04, 15:36 czesc pomimo tego iz ja nie jestem pewna ze jestem w ciązy mam podobne objawy a same skurcze są dośc bolesne wystepując kilka razy dziennie, napisz mi proszę czy zanim dowiedzials sie o ciązy miałas podobne objawy (czy wystepowały skurcze) i ogólnie po czym poznałas ze to ciąza. czekam z niecierpliwoscią pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
freeday Re: Skurcze w dole brzucha 24.09.04, 15:42 ja bardzo dokładnie planowałam swoją ciąże ale zanim test pokazał dodatni wynik czułam się generalnie jak prze okresem więc pobolewało mnie wcześniej, zależy to myśle od tego jak przchodzisz okres, Odpowiedz Link Zgłoś
serduszko_27 Re: Skurcze w dole brzucha 24.09.04, 15:48 ja dokładnie czuje sie tak jabym maiała za chwilę dostać @ , takie pobolewanie w podbrzuszu jak co miesiac no ale przed samym okresem (np, na dzien przed lub w tym samamym dniu). okres mam regularny co 28 dni .... czy badanie krwi cos by juz wykazałao jezeli przytualanie bylo 19 i 21 (okres jajeczkowania) ? Odpowiedz Link Zgłoś