Dodaj do ulubionych

Maluszki "po pigułkach"-jakiej są płci-SONDA

• jhbsk Re: Maluszki "po pigułkach"-jakiej są płci-SONDA 29.10.04, 07:58
      3 cykl po odstawieniu. Chłopak.
    • nonu Re: Maluszki "po pigułkach"-jakiej są płci-SONDA 29.10.04, 08:44
      trzy miesiące po - dziewczynka
    • salma75 Re: Maluszki "po pigułkach"-jakiej są płci-SONDA 29.10.04, 14:13
      Pierwsze dziecko poczęte w pierwszym cyklu po odstawiemiu Minuletu - syn,
      drugie, również w pierwszym cyklu po odstawieniu Minuletu - córka smile))).
      Pozdrawiam.
      Magda
      • m_madi Re: Maluszki "po pigułkach"-jakiej są płci-SONDA 29.10.04, 14:34
        U mnie będzie dziewczynka. pół roku po odstawieniu pigułek ale byłam chora i
        długo lykałam inne tabletki i nie chciałam by to zaszkodziło dzieciątku więc
        stosowałam inne zabezpieczenia.

Ale to przecież nie o to chodzi w jakim czasie po odstawieniu pigułek tylko jak
        często sie kochacie. My chcieliśmy koniecznie już mieć bobaska i w pierwszym
        możliwym miesiącu (miesiąc przerwy po wszelkich tabletkach) kochaliśmy sie
        codziennie i będzie dziewczynka. Chłopaka to trzeba trafić dokładnie w dniu
        owulacji. Tak słyszałam.
        Pozdrawiam
    • aniaop Re: Maluszki "po pigułkach"-jakiej są płci-SONDA 29.10.04, 14:57
      Ja i 2 kolezanki po pigulkach mamy coreczki. Wiec chyba nie ma reguly.
    • wiktoria_kon Re: Maluszki "po pigułkach"-jakiej są płci-SONDA 29.10.04, 16:17
      Ja zaszłam w 1-szym cyklu po odstawieniu tabletek i prawdopodobnie będzie
      dziewczynka wink I do tego spóźnialska, obija się już 5 dzień wink
      • ewucha28 Re: Maluszki "po pigułkach"-jakiej są płci-SONDA 29.10.04, 22:12
        Jeju no sonda jest ciekawa tyle ze to wszystko nie ma znaczenia.Komorka jajowa
        kobiety zawsze zawiera w sobie (nie chce uzyc niepoprawnego nazewnictwa,wiec
        okresle to jako czynnik)czynnik X czyli info o płci -żeńskie,mężczyzna w
        plemniku moze mieć albo czynnik X zenski albo Y -meski.Jesli X połączy sie z X
        to jest dziewczynaka,jesli X z Y to chłopiec,nie ma innej mozliwopści.Płec
        dzieckja jak widać zawsze zalezy od panow(mimo ich niemocy w sterowaniu tymwink)
        Wynika z tego jasno ze tabletki nie maja nic do płci dziecka(moga miec do
        zdrowia )Sonda ciekawa dla socjologicznych badań i statystyk,ale z naukowego
        punktu widzenia niestety do bani.Pozdrawiam Was dziewczynki.
    • omn3 Re: SYN 30.10.04, 09:42
      Ja zaszlam w tabletkach i mam SYNAsmile))))
      • kin2 Re: SYN 30.10.04, 10:35
        2 tygodnie po odstawieniu i jak mówi sygnaturka syn
        • kin2 Re: SYN 30.10.04, 10:37
          a i jeszcze dodam przypadek koleżanki. chyba 2 cykl po i też syn (drugi)
          • ila77 Re: córa 30.10.04, 22:35
            W trzy miesiące po odstawieniu marvelonu zaszłam w ciąże i urodziłam śliczną
            dziewczynkę. Dodam , że dość mocno się staraliśmy smile)
    • lenka.1 Córka 31.10.04, 11:03
      Pierwszy strzał i od razu celny wink. Pozdrawiam
      • gwx Re: syneczek 31.10.04, 12:23
        pierwszy cykl po odstawieniu pigułek, planowany syn.
        Pozdrawiam
    • edka05 Re: Córka 31.10.04, 12:50
      3 cykle po odstawieniu Minuletu i córka, ma dziś 3 lata. A teraz lepszy numer :
      jeden stosunek w ciagu cyklu i chłopak !!! - ma dziś 11 m-cy. Pozdrawiam
      • malwes Chłopiec 31.10.04, 16:53
        Pierwszy cykl po Marvelonie i chłopiec, ma już 9 m-cy.
    • johana19 Re: Maluszki "po pigułkach"-jakiej są płci-SONDA 05.11.04, 10:15
      Brałam Minisiston przez jakieś 7 lat. Zaszłam w ciążę w drugim cyklu po
      odstawieniu. Obecnie jestem w końcówce 27tc. Z USG wynika, że będzie
      dziewczynka smile

Asia i Dzidzio (27tc)
      "lilypie.com/days/050130/0/21/1/+1"
    • karolina.carrera Re: Maluszki "po pigułkach"-jakiej są płci-SONDA 05.11.04, 10:26
      W marcu przestałam brać, w kwietniu zaszłam w ciążę, a w styczniu tego roku
      urodziłam córcię
    • monsiu73 Syn na 99% 05.11.04, 10:46
      przed poczęciem odstawiłam Cilestsmile)) Brałam go 4 lata. Zaszłam w ciąże 5 m-cy
      po odstawieniu tabletek.
    • martaglowacka Re: Maluszki "po pigułkach"-jakiej są płci-SONDA 05.11.04, 10:51
      W trakcie brania - chłopiec smile
      • edytafg1 Re: Maluszki "po pigułkach"-jakiej są płci-SONDA 05.11.04, 11:42
        10 lat brania Minisistonu, ciaza za pierwszym podejsciem i w brzuszku..Macieksmile
        • ostinka Re: Maluszki "po pigułkach"-jakiej są płci-SONDA 06.11.04, 17:02
          Przepraszam, ze może nie na temat, ale czytam sobie tak i przerażam się jak
          wiele z Was zaszło podczas brania pigułek... To zdecydowanie nie zgadza się z
          podawanymi oficjalnie procentami tongue_out
          Popełniałyście jakieś błędy w przyjmowaniu, czy nie?
    • jo112 Re: Maluszki "po pigułkach"-jakiej są płci-SONDA 06.11.04, 18:06
      3 miesiące po odstawieniu i chłopiec....
    • dalla ciaza podczas brania pigulek??? 08.11.04, 23:02
      no wlasnie, dziewczyny, jak to jest. tyle z was zaszlo w ciaze PODCZAS brania
      pigulek, jak to mozliwe?????
    • aspirina Uwaga! Przepis na dziewczynke! ;) 23.11.04, 12:58
      Po pierwsze trzeba PLANOWAĆ ciążę, najlepiej przy współpracy z poradnią rodzinną
      (tam wiedzą jak ustalić kiedy jest jajeczkowanie).
      Po drugie współżyć w określonym czasie przed jajeczkowaniem (lub w trakcie,
      jesli marzymy o chlopcu). Plemniczki, które odpowiadają za poczęcie chlopca są
      mnie wytrzymale i dlatego żyją krócej za to są "szybsze" od tych ktore
      odpowiadaja za poczęcie dziewczynki więc jesli jajeczko gdzies tam jest juz
      gotowe i wyskakuje ze swojej komnaty to w tym czasie wpuszczone plemniczki
      naprawdopodobniej "męskie" je dopadną.
      Natomiast plemniczki odpowiadajace za poczecie dziewczynki są wytrzymalsze i
      dłużej żyją, dlużej mogą przeczekać w zakamarkach i poczekać sobie na
      jajeczkowanie... wiec wspolżycie na kilka dni przed owulacja zazwyczaj przynosi
      dziewczynki, za to tuz przed lub w trakcie - chlopców.
      Czy któraś z Was pamieta jak to u niej bylo??
      • sofi84 wpadka przy prochach 23.11.04, 13:40
        hmmm nie wiem czy to znowu tak dużo bo to są mamy już w ciąży nei wypowiadają
        się tu tysiące kobiet które biorą prochy i nie zachodzą. myślę że nie można
        patrzyć w sposob ze tyle wpadło bo jest duuużo więcej kobiet które urodziły po
        prochach a nie wchodza na forum. kobiety ktore nie wpadly i biora prochy dalej
        tym bardziej tu nei zaglądająsmile no cóż ja zapominałam o 2 prochach z rzędu,
        mylilał regularnie godziny brałam raz o 18 raz o 22 grunt coby wieczorem
        kochalam sie regularnie i nic. brałam cilest przez 3 lata. odstawiłam go 17
        czerwca 21 czerwca miałam pierwszy dzień miesiączki 27 czerwca mi sie skończyła
        razem z plamieniem a 24 lipca test wypadł pozytywnie a lekarz 29 powiedział że
        wygląda na 4 tydzień ciążysmile))
        • sofi84 Re: wpadka przy prochach 23.11.04, 13:43
          zapomniałam dodaćsmile ponoć dziewczynkasmile
          nie chce Was martwić ale moja sąsiadka przez 8 miesięcy była uświadamiana ze
          dziewczynke bedzie miała a w 9 miesiącu powiedział jej lekarz że to nie możliwe
          żeby tak mówił bo gołym okiem widać że na 100% chłopaksmile tak więc pewnym można
          być po porodziesmile podobno jeszcze łatwo z dziewczynki zrobić chłopca na usg ale
          jak powiedzą że chłopak to już ciężko żeby była dziewczynka chociaż i tak się
          zdarzasmile też znam przypadek

pozdrawiam serdecznie smile
          • aspirina Re: wpadka przy prochach 25.11.04, 11:03
            smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka