atlantis75 05.10.04, 17:11 Dziewczyny, trudno mi się zmusić, żeby cokolwiek zjeść. Bez problemów mogę jedynie jeść jabłka i pić mleko Czy brak apetytu to może jakaś cecha przedporodowa? Pozdrawiam. Atlantis z Kubusiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grochalcia Re: Brak apetytu w 35 tc 05.10.04, 19:30 madziu, a ja Ci zazdroszcze. bo jestem od dzis w 16 tygodniu i pożeram wszystko, co znajdzie sie w zasiegu mojej reki. I nie mieszcze sie juz w spodnie nie z powodu dziecka, ale tluszczyku na brzuszku. A moze ty sie juz denerwujesz i nie jesz?? Zycze powrotu apetytu. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek30 Re: Brak apetytu w 35 tc 05.10.04, 20:33 35 tydzien. Ja rowniez nie mam apetytu a moja waga stanela. A poprzednie tygodnie jadlam jak smok. Jesli dzidzia jest w normie to chyba wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Brak apetytu w 35 tc 05.10.04, 22:03 grochalcia napisała: >A moze ty sie juz > denerwujesz i nie jesz?? Kasiu, może to i nerwy, ale tylko w jakiejś części. Coraz bliżej rozwiązania to i myślę o tym coraz więcej. Torba do szpitala juz prawie spakowana, w czwartek będzie łóżeczko... Przygotowania pełną parą Jutro spotykam się z położną (już drugą, ale z tamtej zrezygnowałam), która będzie moją prywatną, będę oglądać porodówkę w szpit. miejskim w Olszytnie... Pozdrawiam serdecznie Ciebie i maluszka Atlantis Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Do Madzi 06.10.04, 19:40 Bede trzymac kciuki, aby wszystko bylo u Ciebie najlepiej. to musi byc przygnebiajace, kiedy musisz tak strasznie uwazac, nie wysilac sie i duzo lezec. tez bym nie miala apetytu. ja juz nie mieszcze sie w spodnie, a ciazowe sa jeszcze na mnie za duze. Chyba musze kupic o rozmiar wieksze. jem jak najeta. a na kiedy masz termin??? trzymaj sie cieplutko. kasia Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Do Madzi 06.10.04, 21:05 grochalcia napisała: >a na kiedy masz termin??? trzymaj sie cieplutko. kasia Na 9 listopada Ale w poniedziałek odstawiam fenoterol i mogę zacząć rodzić wcześniej. A większym rozmiarem spodni się nie przejmuj Niczego sobie nie odmawiaj, to maluszek będzie zdrowo rósł! A Twój termin? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Re: Do Madzi ponownie 06.10.04, 23:48 ja dopiero 28 marzec...strasznie dużo czasu, wiem. To dobrze, że twoja dzidzia urodzi sięw listopadzie, bo będzie skorpionikiem, a skorpioniki sa takie kochane....cos o tym wiem, bo sama nim jestem, hi, hi. chyba ide spac. trzymaj sie cieplutko. Kasia. i wiesz, co. ja Ci oddam nadmiar apetytu, a ty oddasz mi troche braku apetytu. wszystko sie wyrowna i obie bedziemy zadowolone. a ty masz jesc, zeby miec duzo sily przed czekajacym Cie wyzwaniem. Pa@!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Do Madzi ponownie 07.10.04, 11:25 grochalcia napisała: >To dobrze, że twoja dzidzia > urodzi sięw listopadzie, bo będzie skorpionikiem, a skorpioniki sa takie > kochane....cos o tym wiem, bo sama nim jestem, hi, hi. Hehehe Też jestem skorpionem Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Brak apetytu w 35 tc 05.10.04, 22:10 przedporodowa??? to ja mam wizję porodu od poczatku ciąży...nie mialam apetytu- i nie mam... owoce mi idą...ale też na raty...jedno jabłko...i ile czekania- by zjeść drugie.... Może Ci to przejdzie- jeśli wcześniej było O.K....może Qp Citropepsin- taki syrop na apetyt dla dzieci- w ciąży wolno zażywać pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw.1970 Re: Brak apetytu w 35 tc 06.10.04, 23:33 Witaj powiedz jak to jest z tym brakiem apetytu. Jestem w 15 tc. Wmuszam w siebie jedzenie. Nie mam mdłości, wymiotów. Tylko ten brak apetytu mnie niepokoi. Czy maleństwo ma wszystko to co mu sie należy? Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Brak apetytu w 35 tc 07.10.04, 00:54 teraz jeszcz maluch odżywia się "żołtkowo"....tak więc nie musisz jesć więcej...jak nie jesteś anorektyczką- to do 24-26 tc dziecko wyssie sobie co będzie chcialo.....a później- - trzeba jesć o 200 kcal więcej niż normalnie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś