ania55555 20.10.04, 20:57 Dziewczyny, mam pytanie, kto miał 2 poronienia następujące po sobie? Czy po wyłyżeczkowaniu jamy macicy trzeba koniecznie czekać pół roku, żeby znowu zajść w ciążę? dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tupelo Re: Poronienia 20.10.04, 21:10 Ja miałam 2 poronienia, ale tak wczesne, że nie miałam łyżeczkowania. Słyszałam jednak, że wystarczy odczekać 3 pełne cykle i można sie znów starać. Powodzenia! Mnie się za 3 razem udało Odpowiedz Link Zgłoś
demira Re: Poronienia 20.10.04, 21:24 Mi lekarz powiedzial, ze po wylyzeczkowaniu trzeba odczekac 3 pelne cykle po pierwszej miesiaczce po zabiegu, czyli faktycznie 4. powodzenia, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
olida Re: Poronienia 20.10.04, 21:44 Zgadzam się z poprzedniczką. Dorzucę jeszcze nie pytana, ze ja po dwóch poronieniach i łyżeczkowaniach (bo były to poronienia zatrzymane) miałam zrosty giganty. Miałam więc histeroskopię i przecinane zrosty. Ale potem od razu można zachodzić. Odpowiedz Link Zgłoś