Dodaj do ulubionych

kłucie w pochwie

21.10.04, 18:00
jestem w 26tc i od kilku tyg. twardnieje mi brzuch, biore nospe...
oprócz tego dziś odczuwam takie dziwne uczucie, jakby kłucie w pochwie....
czemu tak się dzieje, czy to znaczy ze głowka dzidzi jest nisko??
czym grozi takie kłucie??
prosze o jakies porady
Obserwuj wątek
    • kasika75 Re: kłucie w pochwie 21.10.04, 20:39
      poruszyłam dokładnie ten sam watek ale nikt mi nie odpisał , ja jestem w 24
      tygodniu i od kilku dni mam własnie takie kłucie , nie jestem pewna co do
      dokladnej lokalizacji ale to chyba bardziej szyjka macicy .Mam na ten temat
      rozne teorie , wyczytałam gdzieś w ksiazce ze prawdopodobnie spowodowane jest
      to rozciagnieciem wiazadeł ??? jesli nie towazysza temu jakies inne dziwne
      objawy , goraczka, wymioty , bole podbrzusza to tak ma być ? mnie sie bardziej
      wydaje ze to moze dzidzia wkłada tam swoje raczki czy nozki , ale pewnosci nie
      ma. Przyznam ze troche sie niepokoje , wizyte mam za 1,5 tygodnia , ale chyba
      nie wytrzymam i pojde wczesniej.Fajnie by bylo gdyby ktoś podzielił sie swoimi
      doswiadczeniami, pozdrawiam .
    • agakom Re: kłucie w pochwie 21.10.04, 20:53
      czesc dziewczyny
      coscik znalazlam` na ten temat, moze Was to troche uspokoi, tez mialam i
      czasami mam te klocia w pochwie, ale jak narazie wszystko jest ok.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=16333866&a=16333866pozdrawiam
      aga 27 tc
      • rheya Re: kłucie w pochwie 22.10.04, 10:10
        cześć - ja też to miałam - i też właśnie w okolicy 26 tygodnia. Myślę że nie
        pocieszy was fakt, że te kłucie przeszło w regularny ból kości miednicy
        (szczególnie gdy leżę) - po prostu wszaystko tam na dole nam się rozciąga smile
        Takie już uroki ciąży. Ja rozmawiałam o tym z moim lekarzem i mówił że to
        normalne - ale na wszelki wypadek lepiej spytać swojego. Ja wsprawdzie na
        początku to kłucie odczuwałam raczej jako szczypanie, czasem nawet b. bolesne.
        Też brałam nospa ale średnio pomagała. Musi się to wszystko przecież jakoś
        poukładać tam nam w środku smile Pozdrawiam Rheya i Miłoszek (35tc)
    • ksenia12 Re: kłucie w pochwie 22.10.04, 19:10
      wielkie dzięki za podzeielenie się Waszymi uwagami, takie wypowiedzi naprawdę
      wspierają.. mimo to i tak wiem, że sprawa wymaga konsultacji z ginem smile dzieki
      jeszcze raz!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka