mewka74 09.11.04, 11:52 szukam babeczek na marzec z Koszalina... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_koszalin Re: z Koszalina 09.11.04, 12:36 hej, mam na imię Agnieszka, jestem w 22 tyg i termin mam na 21.03. Fajnie,że jesteś z Koszalina, może spotkamy się na porodówce? Napisz na kiedy masz termin i jak się czujesz, jak przebiega twoja ciąza? A , do jakiego chodzisz lekarza? Ja ciąże znoszę bez większysz problemów, czujęsię dobrze. Na początku trochę schudłam, ale teraz przybrałąm 4 kg, jest ok. Pierwsze ruchy maluszka poczułam w 19 tyg. Teraz czuję je coraz bardziej.A mam pytanko, tak przy okazji: wybierasz się do szkoły rodzenia? My zamierzamy chodzić, już się zapisaliśmy, ale jeszce mają nas powiadomić kiedy zaczną sie zajęcia. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
mewka74 Re: z Koszalina 09.11.04, 12:53 jestem Ewa! mam termin na 11 marca. to moja druga ciąża. teraz musze nakarmic mego synka, wiec napisz mi swojego maila a odpisze ci za pol godzinki na skrzynke. moj adres to - mewka74@o2.pl narazie Odpowiedz Link Zgłoś
mewka74 Re: z Koszalina 09.11.04, 13:19 wyslalam maila na adres aga_koszalin@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aga_koszalin Re: z Koszalina 09.11.04, 13:24 Dziei zaraz sprawdzę, POdam Ci jeszcze jeden adres mailowy: agnieszka_markiewicz@o2.pl Z tej skrzynki ściągam poczte codziennie pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś