Dodaj do ulubionych

OKROPNY BOL POMOZCIE

25.11.04, 08:46
Jestem w 34 tyg i to moja czwarta ciaza, a trzecie dziecko, i nigdy dotad
wczesniej nie spotkalam sie z takim bolem w pachwinach i w okolicy stawow
biodrowych. Prawie nie moge sie poruszac, sprawia mi to okropny bol. Nawet
wtedy, gdy sie poloze bol promieniuje po zewnetrznej czesci ud. Brzuch ani
kregoslup mnie nie boli. Nie wiem co mam zrobic. Dwa dni temu bylam u pani
doktor i nic nie wskazuje na wczesniejszy porod.
Moze ktoras z Was spotkala sie z czyms takim.
Pomozcie prosze.
Obserwuj wątek
    • susanka Re: OKROPNY BOL POMOZCIE 25.11.04, 09:29
      No to witam w klubie. Mi biodro daje juz jakis czas do wiwatu i nie widze zeby
      bylo lepiej. W pracy po kilku godzinach siedzenia nie moge dalej siedziec, wiec
      stoje, lezenie tez na wiele sie nie zdaje. DO kina isc nie moge bo 2 godzin nie
      wysiedze..u znajomych komiczne sytuacje, wszyscy siedza a ja jedyna ciezarna
      przez caly wieczor stoje. W przyszlym tygodniu mam wizyte u ortopedy...ale
      czuje ze on tylko powie -takie ciazy uroki'. U zamiast pachwin krzyz wtoruje
      bioderku (lewemu)...
      susanka
      • kariba Re: OKROPNY BOL POMOZCIE 25.11.04, 10:26
        To i ja dołącze dziewczyny do Wassmile Dziś w nocy pierwszy raz się poryczałam bo
        ból mam taki okropniasty, że szok. Boli mnie krocze, nie mogę przekręcić się
        bez bólu z boku na bok a do tego i wyprostować. Nospa to mi na to nie pomagasad(
        a gin mówi, że tak to u mnie już będzie. Na szczęście z dzidzią ok bo we wtorek
        robiłam usg, a za kilka dni mam planową wizytę więc doktorek sprawdzi tak na
        wszelki wypadek. Pozatym mam kłopoty z chodzeniemsad Wczoraj zobaczyłam się w
        lustrze w Centrum Handlowym bo ma mąże zabrała Nas do kina i powiem Wam, że
        wyglądałam jak KACZKA tzn. chodzę jak stara koaczorzyca tylko małych kaczątek
        za mną nie było. Popatrzyłam tak na siebie i wpatrzonego w Nas męża i
        pomyślałam aby do połowy stycznia dotrwać bo potem to zleci mam nadzeję szybko
        bo termin mam na 9 lutego choć po ostatnim usg lekarz mówił, że zmienimy termin
        na wcześniejszy. Trzymajcie się ciepło dziewczyny pozdrawiam kariba
        • kmyczek Re: OKROPNY BOL POMOZCIE 25.11.04, 10:50
          ja tez sie dolanczam i niestety nie pociesze was, pytalam sie lekarza o to jest
          to jak najbardziej normalnecrying
          u mnie najgorzej jest po nocy, no i w nocy jak sie przewracam to sycze z bolu,
          ale narazie nie dalam sie i nie wzielam przeciwbolowego, nie wiem co prawda jak
          dlugo to potrwa, ale jeszcze zyje, naszczescie u mnie to juz prawie koniec 37
          tygsmile
          pozdrawiam izycze wytrzymalosci, ale jak juz nie mozecie to mozna wziasc
          paracetamol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka