asiaczajusia 28.11.04, 11:50 Dziewczyny co brać na skurcze w łydkach? Słyszałam,że magnez,a może coś jeszcze? Czy mogę sama o tym zdecydować, bo kolejną wizytę u gin. mam dopiero za 3 tygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mal_gosia2 Re: Skurcze w łydkach 28.11.04, 12:03 Mi pomagał sok pomidorowy, przynajmniej szklanka przed spaniem. Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
aajn2 Re: Skurcze w łydkach 28.11.04, 20:56 Mialam skurcze w lydkach i moja gin kazala kupic Aspargin. mozesz go sobie kupic, jest bez recepty w aptece! Powodzenia. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
anias01 Re: Skurcze w łydkach 28.11.04, 21:56 Co do tego, co możesz brać profilaktycznie oprócz magnezu, to nic Ci niestety nie poradzę, ale wypracowałam sposób jak "wykręcić się" od skurczu, kiedy czujesz, że zaczyna łapać. W moim przypadku zawsze pomagało szybkie wstanie (tzn jak czujesz, że łapie w łydce skurcz, to szybko podnosisz się do pozycji pionowej). Przyczyny to nie usuwa, ale przynajmniej oszczędza ogromnego bólu. Pozdrawiam! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: Skurcze w łydkach 28.11.04, 21:57 Mi moj gin zalecil sok pomiodorowy i suszone sliwki. Pozdrawiam-Jola Odpowiedz Link Zgłoś
asiaczajusia Re: Skurcze w łydkach 29.11.04, 09:11 Dziewczyny dziękuję Wam za cenne rady. Na pewno skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś