blablatka 14.12.04, 13:36 www.funfotka.pl/www/detal.php?foto_id=510 mąż podesłał mi przed chwilą....wzruszające Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwisienia Re: Coś pięknego.... 15.12.04, 07:41 kwestia gustu, dla mnie obrzydliwe jak i wszystkie sprawy związane z ciążą Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_28 Re: Coś pięknego.... 15.12.04, 08:53 Jeśli ciąża jest dla Ciebie obrzydliwa to po co jesteś na tym forum i jeszcze się udzielasz? Odpowiedz Link Zgłoś
malwisienia Re: Coś pięknego.... 15.12.04, 12:50 proste po co: czasami potrzebuje informacji medycznych, nie biegne ze wszystkim do lekarza tylko szukam sobie podobnych przypadkow,objawow, opini innych lekarzy; tylko mnie na stosie nie spalcie za to ze nie uwazam ze ciąża to najpiękniejszy okres w moim życiu; bo tak nie jest nie jestem masochistką żeby sie upajać spadkiem formy, licznymi dolegliwościami, koniecznością męczenia się z brzuszyskiem; porodu i połogu też nie będę wspominać jako najpiękniejszego dnia w moim życiu, bo daleka jestem zachwycania sie bólem, krwią, śluzem, lewatywą i rozcinanym bądź pękającym kroczem i późniejszym wydalaniem z siebie odchodów przez następne kilka tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiq Re: Coś pięknego.... 15.12.04, 08:13 Nie wydaje mi sie ze to fotomontaz.Moja znajoma pokazywala mi takie akcje na zywo)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ade1 Re: Coś pięknego.... 15.12.04, 10:36 to chyba niemozliwe. Mam juz jedno dziecko ale takich cudow to nigdy nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_a Re: Coś pięknego.... 15.12.04, 12:59 Nawet jeśli to fotomontaż to miło na coś takiego popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
olanowak24 Re: Coś pięknego.... 15.12.04, 13:59 Super, fotomontaz na 100% bo ta kobieta wogóle nie miałaby tkanki tłuszczowej, ale fajnie popatrzeć Odpowiedz Link Zgłoś