tina.kara 16.12.04, 18:14 okres spóznia mi sie 2 tygodnie i od kilku dni wymiotuje.Czy juz moge zrobic test ciążowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kura17 Re: chyba jestem w ciąży 16.12.04, 18:24 TAK, mozesz, testy na ogol pokazuja ciaze juz w dniu spodziewanej miesiaczki (niektore ponoc i wczesniej...). jesli okres spoznia Ci sie 2 tygodnie - zrob test. wymioty na ogol nie zaczynaja sie w tak wczesnej ciazy (ale mozesz byc, oczywiscie, wyjatkiem . zrob test, to sie powinno wyjasnic. jesli test wyjdzie negatywny, a okres sie nie pojawi - idz do ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś
kindi Re: chyba jestem w ciąży 16.12.04, 22:17 Rzeczywiście wcześnie z tymi wymiotami, ale każda ciąża jest inna, więc może jest taka uroda Twojej polecam herbatkę imbirową i zjedzenie śniadania przed wstaniem z łóżka. Mnie to pomagało. A test ja już bym dawno zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
matemi Re: chyba jestem w ciąży 16.12.04, 22:34 a ja miałam mdłości, już w tydzień po planowanym terminie miesiączki, także u każdej jest inaczej. To pewnie to!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka_1722 Re: chyba jestem w ciąży 20.01.16, 14:46 witam 5 dni spóżnia mi sie okres wczoraj zrobiłam test i wyszedł jakiś dziwny jedna kreska wyszła bardzo gruba i różowa a druga wyszła cieniutka i bardzo blada czy ktoś może mi coś pomóc doradzić? Czy moge być w ciązy? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_iskierka Re: chyba jestem w ciąży 20.01.16, 16:32 moja druga bardzo blada kreska ma juz 4 lata i wlasnie wcina obiad Odpowiedz Link Zgłoś
kamagama Re: chyba jestem w ciąży 20.01.16, 16:50 A moje blade kreski (jedna 5 lat,druga 1 rok) wlasnie się kotłują na podłodze,śmieją się (starsza wróciła z przedszkola i jest szaleństwo) i tylko czekam aż będzie placz?? Odpowiedz Link Zgłoś
panizalewska Re: chyba jestem w ciąży 20.01.16, 21:01 O to to! Mój jeden bardzo blady kresek już śpi, druga blada kreska jeszcze czeka na wyklucie Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: chyba jestem w ciąży 20.01.16, 18:30 Idź do laboratorium na betę i się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_iskierka Re: chyba jestem w ciąży 20.01.16, 19:26 poczekaj pare dni i zrob znowu, z porannego moczu, bedzie wyrazniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: chyba jestem w ciąży 20.01.16, 22:42 Moja bledziuchna kreska ma prawie 10 lat i pyskuje Z drugiej bledziutkiej kreski niestety nic się nie rozwinęło. Trzecia bledziutka kreska ma trzy tygodnie i słodko śpi w łóżeczku. Powtórz test za kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś