Dodaj do ulubionych

Czy to już?? 33 tc.!!!

29.12.04, 14:50
Ostatnio ( 3 dni) mam bóle w podbrzuszu i ko?ci krzyżowej jak na okres.
Dodatkowo kilka (np. 2) razy biegunke. Odpiszcie czy to jakies sygnały???
Obserwuj wątek
    • annjan Re: Czy to już?? 33 tc.!!! 29.12.04, 14:54
      Bóle krzyżowe i miesiączkowe prawdopodobnie oznaczają skurcze, a biegunka jest
      od skurczy. Pojedź do szpitala na KTG.

Pozdrawiam
      • biedroneczka_mama Re: Czy to już?? 33 tc.!!! 29.12.04, 15:00
        Dziękuje bardzosmile
        • jowa20 Re: Czy to już?? 33 tc.!!! 29.12.04, 15:21
          Wydaje mi sie,ze nie jest to zaden sygnal.Ja tez mam czesto bole krzyzowe,tak
          jakby mi szlo na okres,a jednak nic sie poza tym nie dzieje.Pozdrawiam.Jowa
          37tc.
          • ania28.1 Re: Czy to już?? 33 tc.!!! 29.12.04, 15:44
            ja mam caly czas bol w krzyzu, bole miesiaczkowe tez czesto a biegunka tez jest
            i jakos nie kojarzy mi sie to z porodem i skurczami
    • aaala1 Re: Czy to już?? 33 tc.!!! 29.12.04, 15:48
      U mnie też 33tydzień i od 2 dni czuję sie podobnie, jakoś czuje sie jakbym
      miała niedługo okres dostać,no i mdli mnie. Sama nie wiem czy cos z tym robic
      czy nie. Wszystkie mięśnie mnie jakby bolały.
      Wolałabym nie rodzić terazsad
      • biedroneczka_mama Re: Do ania 28.1 29.12.04, 18:05
        Aniu to nie sa tylko skojarzenia. Bo ja skórcze mam juz od konca 6 m-ca, mam
        zalecone odpoczywanie, no -spe 3 razy dziennie, magnez i moje obawy chyba sa
        uzasadnione. A Ty nie martwisz sie o swoje Maleństwo?!
        • aaala1 Re: Do ania 28.1 29.12.04, 18:08
          biedroneczka!
          ja też mam skurcze ( brzuch twardnieje )biorę nospe 3 razy dziennie i takie
          pobolewanie mnie trochę martwi, w nocy szczególnie jakos mi jest tak
          niewyraźnie, a jak u Ciebie?? mocno boli czy tylko tak lekko cos dokucza?
          • grochalcia Re: Do Violi 29.12.04, 18:39
            Sloneczko, pamietaj, ze rodzisz dopiero w lutym!!!!I nie martw sie. Dziekuje za
            linki do potrzebnych informacji. Kasia
            • ania28.1 Re: 29.12.04, 18:46
              o skurczach nic nie pisalas....Jak sie martwisz to idz do lekarza. Mysle o
              swoim bobasie, tym bardziej ze mialam zagrozona ciaze ale nie panikuje.
              Pamietaj ze dziecko rosnie, mam malo miejsca i przy codziennych zajeciach,
              schylanie sie, sprzatanie, chodzenie ono daje o sobie znac.
              • biedroneczka_mama Re: 29.12.04, 19:38
                Jezeli Cię uraziłąm to serdecznie przepraszam, bo naprawde nie o to mi
                chodziło. Tylko to juz 33 tc. i nie chciałabym, aby coś złego było z moją
                dzidzią. Pozdrowieniasmile
          • biedroneczka_mama Re: Do aala 1 29.12.04, 19:35
            Mnie własnie ostatnio nawet w dzień dość mocno pobolewa, mam takie dziwne
            uczucie, nieprzyjemne. Słyszałam, ze takie bole jak na okres są niebezpieczne,
            wiec dlatego sie martwie. Pozdrowieniasmile
    • celka_s Re: Do Biedroneczki_mama 29.12.04, 19:51
      Ja mam zupełnie tak samo jak Ty. Staram się odpoczywać. Ale chyba sie pokusze
      wykonac telefon do mojej pani ginekolog. Na wszelki wypadek nie zaszkodzismile
      • aaala1 Re: Do Biedroneczki_mama 29.12.04, 20:05
        celka, daj znac co Ci lekarka powiedziała, ja mam wizyte w poniedziałek wiec
        chyba poczekam jeśli nic nie będzie sie gorszego działo.Ja też dam znać co na
        to moja pani doktor.
    • celka_s Re: Czy to już?? 33 tc.!!! 30.12.04, 12:44
      aala to chyba Ty bedziesz wiedziala wczesniej. Chwilowo nie ma mojej pani
      doktor. Jeszcze pozniej spróbuje zadzwonic. Jakby co - daj znac.
      • aaala1 Re: Czy to już?? 33 tc.!!! 30.12.04, 12:55
        Kochanie, ja nie wytrzymałam i zadzwoniłam. Powiedziała mi tak: leżeć, łykać
        nospe 3 razy dziennie i się nie stresować. Gdybym poczuła że mi się nasila to
        jechać do szpitala niech obejrzą. Ja sama nie wiem już czy ja nie przesadzam,
        bo mnie nie boli tylko mam takie dziwne odczucie jak przed okresem ale też nie
        za silne,brzuch mi twardnieje co jakiś czas. W każdym razie lezę i łykam nospę
        i odliczam każdy dzień. w poniedziałek idę do lekarki bo mam tak zaplanowana
        wizytę to zobaczymy czy nic się nie dzieje i dam znać.
        Pozdrawiam ciepło.
        • aaala1 Re: Czy to już?? 33 tc.!!! 30.12.04, 13:26
          Jeszcze zapomniałam napisać,lekarka powiedziała żeby mi nie przyszło do głowy
          wybrać się z domu na sylwestrasmile))
          Oczywiscie nie miałam takich planówsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka