Dodaj do ulubionych

sklepy ciązowe kraków

02.01.05, 21:20
cześć dziewczyny, czy możecie polecić mi jakiś sklep w krakowie? za chwilę
nie będę miała co na siebie włożyć, a nie znam żadnego.
Obserwuj wątek
    • aleksandra3 Re: sklepy ciązowe kraków 02.01.05, 22:50
      Na Kalwaryjskiej PRENATAL (znajdziesz telefo ni adres w i-necie) ale ja tam nie
      dotarłam - z powodu remontu ulicy. Wszystkie potrzebne ciuchy (nie kupiłam dużo
      ale mądrze tak aby się dało zestawiać i zamieniać - chodziłam do pracy) kupiłam
      w sklepie na ul. Stradom - taki mały sklep - również z bielizną dla
      ciężarnych , koło cukierni i chińskiej knajpy, idąc od Wawelu w kierunku
      Dietla - po prawej stronie. Jest też jakiś sklep "Okrągły brzuszek i maluszek"
      ale niestety nie wiem gdzie.
      Pozdrawiam
      aleksandra
    • maiika Re: sklepy ciązowe kraków 02.01.05, 23:19
      polecam sklep "Będę Mamą" na ul. Krowoderskiej, niezłe ciuszki i miła obsługa.
    • sha1 Re: sklepy ciązowe kraków 03.01.05, 00:21
      w sklepie dziecinnyn na ulicy Lubicz (vis a vis dworca) pojawiły się ubrania
      ciążowe.
      • magdalena_27 Re: sklepy ciązowe kraków 03.01.05, 08:47
        Ten na Krowoderskiej jest bardzo dobry!!!! kupiłam tam fajną dżinsową spódnicę.
        Jeste jeszcze Paryżanka na Stradomiu, też tam się ubierałam.
        • wa11 Re: sklepy ciązowe kraków 03.01.05, 11:24
          „Prenatal”, ul.Kalwaryjska 26
          „Aga”, ul. Św. Agnieszki
          „Dama Maxi”, ul.Stradomska 11
          „Duże Rozmiary”, ul.Grzegórzecka 6
          Jest jeszcze na ul.Lubicz, obok przystanku tramwajowego, wchodzi się w bramę.
    • aronka1 Re: sklepy ciązowe kraków 03.01.05, 17:55
      Troszkę ciuchów jest też w "Smyku", w Plazie.
      "Okrągły brzuszek i maluszek", o którym ktoś wspomniał, to komis. Jest na os.
      Kombatantów.
      Ja kupiłam dwie pary spodni w malutkim sklepiku na Filareckiej, koło Placu na
      Stawach.
      Natomiast nie wiem, w którym miejscu jest sklep na Krowoderskiej. Może któraś z
      Was podpowie? Czy bliżej Basztowej, czy Alej, po której stronie? Help...
      • evellek Re: sklepy ciązowe kraków 03.01.05, 18:27
        krowoderska to równoległa do Długiej- a sklep jest mniejwięcej na wysokości
        przystanku tramwajowego pośrodku długiej...jak jest akurat młodsza pani to
        fajnie doradzi- z tą starszą nie mogłam sie dogadaćsmile
        osobiście polecam Prenatal z Kalwaryjskiej (wydaje mi się że jest tam
        największy wybór) odradzam jednak kupowania czegokolwiek co można kupić w
        normalnym sklepie (np. większych koszulek czy koszul nocnych)- mają na to
        ogromny nażut!
        • aronka1 Re: sklepy ciązowe kraków - do evellek :-) 03.01.05, 20:17
          Evellek, wiem dokładnie, gdzie jest Krowoderska. smile Ale dzięki za przybliżenie
          tego sklepu, łatwiej będzie poszukać.
          Masz rację, nie ma co szaleć z ciuchami ciążowymi. Ja mam w zasadzie tylko dwie
          pary spodni typowo ciążowych, a i tak na okrągło chodzę w zwykłych, polarowych,
          tyle, że dosyć rozciągliwych. wink O bluzkach, koszulkach nie wspomnę. Mam
          najzwyklejsze. W pierwszej ciązy to chyba w ogóle nie miałam ciążowych ciuchów,
          wystarczyły portki na gumkę czy sznurek. wink))
          Ale na Krowoderską mam niedaleko, z ciekawości mogę zajrzeć. Szaleć z zakupami
          nie zamierzam, zostały dwa miesiące z kawałkiem.

Pozdrawiam! smile
          • madzialinka1 Re: sklepy ciązowe kraków - do evellek :-) 03.01.05, 20:45
            a ja polecam Prenatal
            czynny od 10.00 do 19.00 bardzo miła i fachowa obsługa, bardzo duży wybór
            spodni wszelakich - sukienki i spódnice też ale nie brałam ich pod uwagę
            mają duże rzeczy z www.happymum.pl i innych sklepów inetowych - w podobnych
            cenach ( jak doliczysz koszty przesyłki)
            sa też kosmetyki, literatura, wszelka bielizna - kupiłam tam dwie pary spodni,
            kosmetyki i bluzke i bez upominania się dostałąm rabat

a sklep na krowoderskiej jest nowy i dlatego może tak mało osób o nim słyszało
      • maiika Re: sklepy ciązowe kraków - do aronka 03.01.05, 22:34
        www.bedemama.pl tam znajdziesz dokładniejsze dane, a sklep jest mniej więcej w
        połowie Krowoderskiej, przy pl. Słowiańskim.
        • miramala Re: sklepy ciązowe kraków 05.01.05, 22:52
          dzięki dziewczyny za info. byłam dzisiaj na Krowederskiej w BĘDĘ MAMĄ, kupiłam
          sobie dżinsy pod brzuszek, może troszke jeszcze za wcześnie (14 tydz.) wink)))
          ale są super i sklep też super wink polecam !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka