karma3541 04.01.05, 11:14 hej Jestem w 28 tyg. ciąży,i ostatnio pojawił sie u mnie problem na brzuchu zaczeły pekac mi naczynka i nie wiem co z tym zrobic co radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwka901 Re: pękajace naczynka 04.01.05, 12:01 Hej, też w tym okresie ciąży pękły mi naczynka na jednym boku brzucha, myślałam już że to rozstępy, ale od jakiegoś czasu ich nie ma - zniknęły. Odpowiedz Link Zgłoś
aaala1 Re: pękajace naczynka 04.01.05, 12:13 U mnie 33 tydzień i od jakiegoś czasu mam to samo, tylko po jednym boku brzucha, tak gdzie dziecko okłada mnie najbardziej)) Mam nadzieję ze znikną. Odpowiedz Link Zgłoś
femalespirit Re: pękajace naczynka 04.01.05, 12:54 Mi sie pojawily wczesniej, ale znikly, nie martw sie, Tobie tez znikna. By ich bylo jak najmniej jedz pokarmy z duza zawartoscia wapnia i witaminy C. Odpowiedz Link Zgłoś
mazuba Re: pękajace naczynka 04.01.05, 14:01 ja niestety mam je na calych nogach, stopach i ramionach... nie wiem czy to nie probemy z krazeniem... jem rutinoscorbin, ale nadal sa... pozdr magda, 28 tc Odpowiedz Link Zgłoś