klowa1 09.01.05, 12:43 Proszę o pomoc jestem na etapie szykowania wyprawki i nie wiem które chusteczki są lepsze Pampers czy Nivea. Czekam na wasze opinie Pozdrawiam Kasia 34 tc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Pampers czy Nivea ?? chusteczki 09.01.05, 12:52 i jedne i drugie są dobre kup i takie i takie a potem sama wybierzesz, które akurat twojemu dziecku lepiej służą jedna paczka i tak na długo nie starcza, wiec to chyba nie problem? na rynku jest jeszcze 10 albo i więcej któe robią nawilzone chusteczki i powiem ci w sekrecie - niewiele sie róznią Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: Pampers czy Nivea ?? chusteczki 09.01.05, 14:01 Kwestia gustu,ja probowalam roznych,ale tylko Pampers zielone mi odpowiadaja i te polecam. Inne,albo nie tak pachna (smierdza),sa za grube,sa za chude,za szybko wysychaja,albo wrecz sa za malo nawilzone,ale znam mamy ktorym Pampersa chusteczki nie odpowiadaja wiec naprawde najlepiej samemu sie przekonac. Pozdrowienia-Jola Odpowiedz Link Zgłoś
lucasa Re: Pampers czy Nivea ?? chusteczki 09.01.05, 17:12 moim zdaniem najlepsza ciepla woda )) mielismy jej uzywac tylko do 3 miesiaca a tymczasem corka ma 14 miesiecy i nadal nie uzywamy chusteczek, chyba, ze awaryjnie gdy jestesmy w podrozy... ale dziewczyny maja racje, ze jak wyprobujesz to sama zadecydujesz... Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: Pampers czy Nivea ?? chusteczki 09.01.05, 18:47 polecam chusteczki dzidziuś stosunkowo tanie i dla mnie ok w realu sa chyba one najtansze Odpowiedz Link Zgłoś
mamaskarba Re: Pampers czy Nivea ?? chusteczki 09.01.05, 20:35 Mój synek dostał na chusteczki nivea uczulenie, słyszałam, ze to sie zdarza. Natomiast pampersa sa delikatniejsze, i chyba w ogóle nie uczulaja Odpowiedz Link Zgłoś
monanan Re: Pampers czy Nivea ?? chusteczki 09.01.05, 22:31 obie firmy sa ok. chociaz ja ostatnio przerzucilam sie na bambino bo sa skuteczniejsze i chyba troche tansze. Warto kupic pierwsza paczke w plastikowym pudelku, a potem juz tylko wklady Odpowiedz Link Zgłoś
basia027 Re: Pampers czy Nivea ?? chusteczki 10.01.05, 00:46 ja polecam chusteczki Pampers bo chusteczki Nivea często uczulają a pozatym troszke sa tansze Pampers od Nivea. Odpowiedz Link Zgłoś
komika Re: Pampers czy Nivea ?? chusteczki 10.01.05, 00:50 A u nas najlepiej sprawdziły sie chusteczki Bambino-na Nivea i Pampersy wyszło uczulenie.Tych chusteczek używam jednakże tylko gdy jesteśmy poza domem.W domku nalepsza jest ciepła woda i waciki) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzu1000 Re: Pampers czy Nivea ?? chusteczki 10.01.05, 07:34 wg mnie nivea są za suche i w zasadzie jak używamy chusteczek to pampers zielony (białe nam nie odpowiadają) przedmówczynie mają rację, każdemu będą odpowiadać inne. Na początku najlepiej kupić jedne z pudełkiem a potem tylko wymieniać wkłady Odpowiedz Link Zgłoś
klowa1 Re: Pampers czy Nivea ?? chusteczki 10.01.05, 14:38 Dzięki dziewczyny, chyba faktycznie musze sama sprawdzić. Kupiłam Nivea w pudełku i do tego Pampers wkłady. Jak bączek się urodzi to sprawdze które mi najbardziej odpowiedają i nie uczulają dziecka. Pozdrawioam Kasia 35 tc. Odpowiedz Link Zgłoś
cody2 Re: Pampers czy Nivea ?? chusteczki 10.01.05, 23:38 HeY!!! Każda pupa jest indywidualna najlepiej jak wypróbujesz jedne i jeżeli ni epojawi sie uczukenie możesz dalej uzywać. My osobiście od początku uzywamy pampersów. Nivei nawet nie wypróbowaliśmy, bo Mały uczulony był na oliwkę tej firmy, więc u nas nivea się nie przyjęła. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Pampers czy Nivea ?? chusteczki 10.01.05, 23:58 Polecam pampers, ale musisz wypróbowac na swoim dziecku, chociaz nie slyszalam o uczuleniu na te chusteczki. Na pewno nie kupuj zadnych tanich bo to nie ta sama jakosc. Dodatkowo pampersy sa w promocjach. Np ostatnio w Realu kupilam 4*72szt za 23zl. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_zuzi1 Re: Pampers czy Nivea ?? chusteczki 11.01.05, 01:26 Witam! Osobiscie zdecydowanie polecam chusteczki Nivea! Sa delikatne, maja lagodny zapach i znakomicie usuwaja wszelkie zabrudzenia. Dobrze zrobilas kupujac w pudeleczku (bardzo mi sie podoba otwieranie!). W ogole kosmetyki Nivea sa swietne. Mam dla Ciebie jedna rade- nie kupuj calej gamy kosmetykow dopuki nie sprawdzisz czy Twoja dzidzia nie jest na nie uczulona! Ja tak zrobilam, kupilam wszystkie kosmetyki Jonsona i juz przy pierwszej kapieli okazalo sie, ze Zuzia jest na nie uczulona. Nie polecam Ci chusteczek pampers sensitive (bialych)- wedlug mnie smierdza!! Bardzo dobre sa chusteczki huggies. Sa mocno nawilzane, maj maja taka "miesista" strukture, ciekawe opakowanie zapobiegajace wysychaniu chusteczek no i ten zapach.. Aha, cena tez jest przystepna- opakowanie kosztuje ok.7 zlotych. Pozdrawiam Dominika i Zuzia Odpowiedz Link Zgłoś