justynas2 27.01.05, 08:41 czy ktos go zna ,moze ktoras jest jego pacjetka czy on przyjmuje gdzies prywatnie bardzo prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwes Re: Dr Mrozek z Karowej 27.01.05, 08:53 Wejdż na forum "szpitale" i wrzuć go w wyszukiwarkę. Ja poznałam doktora Mrozka jak leżałam większość czasu w szpitalu przy Karowej - robił mi większość USG (jest dyplomowanym ultrasonologiem). Mam o nim bardzo dobre zdanie - w szpitalu był zawsze bardzo miły, rozumiejący, kompetentny. Na Karowej chyba co pół roku lekarze rotują się z oddziału na oddział - był kiedyś ordynatorem na Patologii Ciąży I - położna wspominają go jako jednego z najlepszych "szefów". Przyjmuje prywatnie w CM LIM, na pewno w Mariottcie ale i też chyba na Domaniewskiej (poszukaj na www.cm-lim.com.pl - jakoś tak). Robi USG i przyjmuje normalnie pacjentki - byłam u niego w LIMie dwa razy - był bardziej małomówny niż w szpitalu ale też miły. Pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
justynas2 Re: Dr Mrozek z Karowej 27.01.05, 11:26 a ty urodzilas na Karowej jak tam lezalas to ci się podobalo Czy masz jaks polozna do polecenia Odpowiedz Link Zgłoś