olkaaaa 30.01.05, 12:37 dziewczynki jak to u was jest ja sie kąpie w wanience w cieplutkiej wodzie bo to mnie odprężą i relaksuje a przeczytałam żę to raczej niewskazane .jak to jest?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asikp11 Re: kąpiele w wannie 30.01.05, 12:54 Mi lekarz nie pozwolił, ale to może dlatego że kilka razy w ciągu pierwszych 3 mc miałam krwawienie. Ale wcześniej też słyszałam że jest to niewskazane. Pozdrowienia Aska Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: kąpiele w wannie 30.01.05, 13:06 Mnie też lekarz nie pozwolił wylegiwać się w ciepłej wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jakasik Re: kąpiele w wannie 30.01.05, 14:16 Ja się kąpałam w ciepłej wodzie i wszystko było i jest OK! Odpowiedz Link Zgłoś
magdunia24 Re: kąpiele w wannie 30.01.05, 14:20 Mnie lekarz powiedział że lepiej się nie wylegiwac w ciepłej wodzie. Ani nie brać gorącego prysznica.. Bo macica może przyjąć to jako sygnał do skurczów i bylo po ciąży.... Ale oczywiście chodziło mu chyba o pierwszy trymestr. Ewentualnie drugi. Teraz jestem w 9 miesiącu ( zaraz przed porodem) i jak dostaje skurczy przepowiadających to tylko gorąca kąpiel lub prysznic mi pomagają się rozlużnić.. Odpowiedz Link Zgłoś
adag Re: kąpiele w wannie 30.01.05, 15:22 Ja się kąpię w wannie cały czas, oczywiście nie we wrzątku, ale w cieplej wodzie i nic złego się nie dzieje, wręcz odwrotnie, koi to ból pleców i tych cholernych pachwin. Odpowiedz Link Zgłoś